Лакталь саше №18
Виробник | Erbozeta S.p.A (Сан Маріно) |
---|---|
Форма товару | Саше |
шт. | 1 |
Кількість в упаковці | 18 |
Бренд | Лакталь |
код моріону | 789200 |
Температура зберiгання | не вище +25°С |
Лакталь інструкція по застосуванню
Склад
Одного бірюзового саше
- Lactobacillus acidophilus La-14- SD5212 не менше 2 млрд. КУО. 30 mg (мг);
- Bifidobacterium lactis Bl-04 ATCC SD5219 не менше 3 млрд. КУО. 18 mg (мг);
допоміжні речовини: наповнювач - мальтодекстрин; підсолоджувач - фруктоза, ароматизатор - бурбонская ваніль, агент - кремнію діоксид (Е551), підсолоджувач - сукралоза (Е955).
Одного червоного саше
- фенхель (Foeniculum vulgare Mill.) плоди що відповідає 1% ефірного масла 50 mg (мг);
- ензімікс ферментований мальтодекстрин (суміш ферментів: амілази, протеази, глюкоамілази, ліпази, целюлази, лактази, пектиназа) 50 mg (мг);
- β-галактозидаза (лактази) з аспергіллус орізе (2500 ALU) 25 mg (мг);
- м'ята (Mentha x piperita L.) листя що відповідає 4% ефірного масла 20 mg (мг);
- аніс звездчастий (Illicium erumм Hook.F.) ефірна олія 20 mg (мг);
- α-галактозидаза з Aspergillus niger (150 GaIU / g) 5 mg (мг);
допоміжні речовини: наповнювач - мальтодекстрин, підсолоджувач - coрбітол (E420), антіслежівающій агент - кремнію діоксид (Е551) підсолоджувач - стевіозид (Е960).
Опис
Лакталь - це комплекс ферментів, пробіотиків і рослинних екстрактів, дія яких спрямована на нормалізацію функціонування шлунково-кишкового тракту.
Lactobacillus acidophilus - підтримує функціонування шлунково-кишкового тракту завдяки антагоністичній дії до патогенних мікроорганізмів, сприяє збалансованості мікробіоти кишечника, запобігає здуття живота після прийому їжі і допомагає при запорах.
Bifidobacterium lactis - демонструє протизапальну та імуномодулюючу дію в кишечнику. З цим пов'язують зменшення симптомів при синдромі подразненого кишечника.
Ензімікс - це суміш ферментів (амілази, протеази, глюкозамілази, ліпази, целюлази, лактази і пектиназу), отриманої в результаті ферментації мальтодекстрина. Ензімікс сприяє розщепленню білків, жирів і вуглеводів, а також складних вуглеводів їжі, і цим допомагає травленню.
α-галактозидаза - фермент α-галактозидаза дозволяє розщеплювати рафінозу, стахиоза і вербакозу складних вуглеводів їжі на фруктозу, глюкозу і галактозу, таким чином, α-галактозидаза запобігає надходженню складних вуглеводів в товстий кишечник в нерозщепленому вигляді, що попереджає зброджування їх бактеріями з вивільненням надлишкового кількості газів, зменшує здуття.
β-галактозидаза (лактази) застосовується разом з продуктами, що містять лактозу, допомагає засвоювати їжу людям, що мають непереносимість лактози і труднощі з її переварюванням. Таким чином β-галактозидаза запобігає здуття живота, труднощі з травленням, метеоризм і пов'язану з цим біль.
Фенхель - сприяє усуненню газів, що викликають здуття живота і біль в тому числі завдяки дії на гладку мускулатуру кишечника.
Аніс - сприяє зменшенню нудоти, має гастропротекторні властивісті.
М'ята - ефірну олію м'яти має вітрогінні, антисептичні і спазмолітичні властивості. Спазмолітичну дію масло м'яти пов'язують з розслабленням гладких м'язів кишечника завдяки впливу на кальцієві канали.
Переваги
- допомагає нормалізувати кишкову мікробіоту, усунути здуття, біль і нормалізує травлення при лактазной і галактоолігосахаридний недостатності, що є важливою ланкою терапії СРК;
- α-галактозидаза і β-галактозидаза (лактази) допомагають усунути бродіння в кишечнику за рахунок ферментації при харчової непереносимості тих чи інших продуктів;
- допомагає знизити запалення, проявляє вітрогонів і гастропротекторних активність за рахунок вмісту рослинних екстрактів;
- може бути використаний в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело травних ферментів і харчових волокон для сприяння кращому функціонуванню шлунково-кишкового тракту, в тому числі при таких порушеннях як диспепсія, відрижка, відчуття дискомфорту і тяжкості в животі, здуття;
- підтримує і відновлює баланс кишкової мікрофлори, що сприяє усуненню запорів і діареї, слабшає побічні ефекти під час або після застосування антибіотиків;
- прийом α-галактозидази дозволяє розщеплювати рафінозу, стахиоза і вербакозу (що містяться в складних вуглеводах) на фруктозу, глюкозу і галактозу до того, як вони досягнуть товстого кишечника. Отже, α-галактозидази попереджає перетворення складних углевдов в субстрат для анаеробної ферментації, тим самим усуває утворення газу.
Показання
Використовується в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело травних ферментів і пробіотиків для поліпшення функціонування шлунково-кишкового тракту, а також зменшення проявів функціональних порушень роботи кишечника, в тому числі діареї, здуття, болі в животі. Сприяє травленню лактози і складних вуглеводів, відновленню і збалансованості бактеріальної мікрофлори шлунково-кишкового тракту.
- для усунення гострого стану як наслідок порушення дієти при лактазній недостатності;
- при функціональних розладах шлунково-кишкового тракту;
- при непереносимості складних вуглеводів;
- при частковій зовнішньосекреторній недостатності підшлункової залози;
- після антибіотикотерапії;
- після лікування глистової інвазії;
- при запальних станах кишечника;
- при функціональному запорі;
- при функціональній діареї;
- для відновлення мікрофлори кишечника.
Спосіб застосування та дози Лакталь
Дорослі та діти з 12-ти років.
Рекомендована доза - 3 саше в день:
- вранці натщесерце - одне бірюзове саше, розчинене в склянці води;
- за 30 хвилин до обіду - одне червоне саше, розчинене в склянці води;
- за 30 хвилин до вечері - одне червоне саше, розчинене в склянці води.