Біале Active Канадський йогурт + фруктоолігосахариди капсули №30
Виробник | Астрафарм ТОВ (Україна, Вишневе) |
---|---|
Форма товару | Капсули |
шт. | 1 |
Бренд | Біалє |
код моріону | 765661 |
Призначення | Для поліпшення функцій ШКТ , Пробіотики |
Температура зберiгання | від +2°С до +8°С |
Біалі Active Канадський йогурт + фруктоолігосахариди інструкція по застосуванню
Склад
- Склад 1 капсули: активні інгредієнти: життєздатні культури - не менше 3х109 ДЕЯ: Lactobacillus rhamnosus R0343, Lactobacillus delbruesckii ssp . bulgaricus, Streptococcus thermophilus; допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза, суха сироватка, фруктоолігосахариди , антистежуючий агент магнію стеарат, антиоксидант, аскорбінова кислота; капсула желатинова.
Дієтична добавка містить молочні продукти і може утримувати сліди сої.
Властивості
Біале ACTIVE Канадський йогурт + фруктоолігосахариди розроблений Інститутом Розель (Монреаль, Канада), піонером в області виробництва пробіотиків з 1934 року. Зараз Інститут Розель є дослідницьким центром міжнародної корпорації Lallemand Health Solutions (Канада- Франція ), відомої у всьому світі науковими дослідженнями, розробкою та виробництвом оригінальних пробіотичних продуктів, що реалізуються в більш ніж 60 країн світу.
Дослідженнями встановлено, що Lactobacillus rhamnosus R0343 конкурентно витісняє з кишечника патогенні мікроорганізми, пригнічує їх розмноження.
Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) були вперше виділено болгарським студентом-медиком Стаменом Григоровим з йогурту ще 1905 року. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечника та підвищення імунітету.
У складі Біале ACTIVE Канадський йогурт + фруктоолігосахариди, крім необхідних для відновлення нормальною мікрофлори кишечника пробіотиків Lactobacillus rhamnosus R0343, Lactobacillus delbruesckii ssp . bulgaricus, Streptococcus thermophilus, присутні фруктоолігосахариди (ФОС). Клінічні дослідження показали, що завдяки ФОС росте кількість корисних, «дружніх» бактерій у кишечнику та одночасно зменшується популяція патогенних та умовно-патогенних бактерій.
Біале ACTIVE Канадський йогурт + фруктоолігосахариди виготовлений за ексклюзивною технології мікрокапсуляції Probiocap, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високого температури.
«Пробіотики – це живі мікроорганізми, вживання яких у певній дозування надає позитивне вплив на стан здоров'я» (ВООЗ, 2001)
Кількісний та якісний склад нормальної мікрофлори може легко порушитись під впливом:
- захворювань органів травлення
- кишкових інфекцій
- прийому антибіотиків
- незбалансованого харчування
- порушень імунітету
- стресових ситуацій
- травм та операцій
- гормональної та променевої терапії і т.д.
Основні позитивні ефекти застосування якісних пробіотиків:
- відновлення балансу нормальною мікрофлори кишківника;
- вплив на патогенні та умовно-патогенні бактерії ;
- зміцнення слизового бар'єру кишечника;
- підвищення місцевого імунітету.
Застосування
Дієтична добавка до раціону харчування - пробіотик, сприяє відновлення нормальною мікрофлори кишечника, покращення травлення та засвоєння їжі, зниження ризику проявів алергії.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Спосіб застосування та дози
Дітям віком від 3 років і старше приймати по 1 капсулі на день. Дітям віком від 12 років та дорослим – по 2 капсули на день. Капсулу вживають із невеликим кількістю води під час їжі.
Не перевищувати вказане рекомендоване кількість для щоденного споживання.
Перед застосуванням вимагає консультації з лікарем.
Протипоказання
Індивідуальна чутливість до компонентів.
Застосування при вагітності та годуванні грудьми.
Йогурт можна застосовувати при вагітності та годуванні грудьми після консультації з лікарем.
Форма випуску
По 30 капсул у контейнері, упакованому у картонну коробку.
Маса нетто вмісту капсули:
300 мг (mg).
Умови зберігання
Зберігати у холодильнику при температурі від 2 °C до 8 °C, у недоступному для дітей місці.
Термін придатності
2 роки від дати виробництва.
Дата завершення мінімального терміну придатності "Краще вживати до кінця ..." і номер партії (серії) виробництва:
вказано на упаковці .
Не є лікарським засобом