Виробник | Pharco (Єгипет) |
---|---|
шт. | 1 |
Об'єм | 120 мл |
Форма продукту | Сироп |
Санзим інструкція по застосуванню
Склад : пепсин, папаїн, санзим 2000 :
Міститься в 5 мл сиропу | Міститься в 100 мл сиропу |   |
80 мг | 0,8 г | Пепсин |
40 мг | 1,6 г | Папаїн |
10 мг | 0,2 г | Санзим 2000 |
допоміжні речовини: вода підготовлена, сахароза (20,0 г в 100 мл, або 1,0 г в 5 мл сиропу), гліцерин, сорбіт, кислота лимонна, сироп полуничний, пропіленгліколь, порошок полуничний, натрію цитрат.
Санзим сироп  - добре збалансована комбінація специфічних травних ферментів, які сприяють повному розщепленню білків, жирів, вуглеводів та рослинних волокон. Дані ферменти як каталізатори діють на вміст травного тракту, розщеплюючи його на більш прості і легкозасвоювані елементи.
Сироп  не містить алкоголю,  що надає можливості довготривалому збереженню його ензимної активності та безпечності при застосуванні у дітей та під час вагітності.
Пепсин  &ndash це фермент, який відіграє значну роль в травленні людини, виконуючи один з важливих етапів у ланцюжку перетворень білків їжі на амінокислоти. Пепсин каталізує гідроліз білків та пептидів. Використовується при порушенні травлення.
Папаїн  &ndash фермент з класу каталаз, який схожий за своєю дією на шлунковий сік виділений у кристалічному виді з соку динного дерева - папайї (Carica papaya). Але на відміну від пепсину, папаїн активний не тільки в кислих, але і в нейтральних і лужних середовищах. Він каталізує гідроліз білків, пептидів і амідів та ефірів, особливо ефективно розщеплює білки м&rsquo яса. Важливо, що папаїн не тільки сам має протеолітичну активність, але й потенціює дію інших протеаз.
Санзим 2000  &ndash унікальний мультиензимний комплекс, отриманий в Японії шляхом ферментації гриба Aspergillus oryzae, який не має аналогів і складається з більш ніж 30-ти різних ферментів: протеази, амілази, ліпази, целюлази, рибонуклеази, пектинази, фосфатази, трипсиногенактивуючого та інших ферментів.
Завдяки такому составу, Санзим-2000 сприяє гідролізу практично всіх компонентів хімусу, включаючи білки, жири, вуглеводи та полісахариди.
Така комбінація специфічних травних ферментів застосовується при функціональних порушеннях, що обумовлені недостатньою кількістю або дисбалансом гідролізуючих ферментів, неадекватністю секреторних травних функцій, здійснює стимулюючий вплив на секреторно-евакуаторну функцію органів травлення, мобілізуючи власні можливості інтестинальної системи. Рідка форма комплексу ферментів забезпечує зручність прийому у спинальних хворих, а також дає можливість введення через зонд. Оскільки до складу препарату входять не тільки « готові» замісні ферменти, але і компоненти, що стимулюють функцію підшлункової залози,  власна панкреатична секреція не пригнічується.  Тому імовірність виникнення звикання і синдрому « скасування» є мінімальною.
Прийом травних ферментів  у складі комплексної терапії сприяє зменшенню проявів абдомінального больового синдрому, кольок, зригувань, метеоризму, підвищеної нервово-рефлекторної збудливості, покращує апетит та процеси травлення. Може використовуватись при гастроінтестинальних розладах при харчовій непереносимості (непереносимості лактози, гастроінтестінальної харчової алергії) у дітей перших років життя.
Рекомендовано  до раціону харчування як додаткове джерело харчових
ензимів природнього походження людям, які мають проблеми порушення
функції травлення для пом'якшенняперебігу хвороби.
Вживати
дітям з 3-х місяців до 1 року &ndash 8-15 крапель 3 рази на день
під час або одразу після їжі
дітям від 1 до 7 років - 1 чайна ложка (5 мл) 3 рази на день під час або одразу після їжі
дітям від 7 до 14 років - 2 чайні ложки (10 мл) 3 рази на день під час або одразу після їжі
дітям старше 14 років та дорослим 1 столова ложка (15 мл) 3 рази на день під час або одразу після їжі.
Застереження
індивідуальна чутливість до компонентів продукту. З обережністю застосовувати у пацієнтів з цукровим діабетом.
Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не є лікарським засобом.
Без ГМО.
Форма випуску
сироп об'ємом 120мл в полімерних флаконах.
Умови зберігання та строк придатності
зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25° С оригінальній упаковці виробника - 2 роки від дати виготовлення.
Після відкриття упаковки термін зберігання - 21 доба.
Харчова (поживна) цінність 100 г :  білки - 0, жири - 0, вуглеводи - 50.  Енергетична цінність (калорійність), ккал 100 г :  200(800кДж)