Виробник | Laboratoires Thea (Франция) |
---|---|
Форма товару | Капсули |
шт. | 2 |
Кількість в упаковці | 30 |
Умови відпуску | за рецептом |
Форма продукту | Капсулы |
Нутроф Тотал інструкція по застосуванню
Склад
Одна капсула Нутроф Тотал (маса капсули 810 мг ± 7,5%) містить: риб&rsquo ячий жир - 330 мг (Омега-3 незамінні жирні кислоти, з яких: ейкозопентаєнова кислота - 40%, докозагексаєнова кислота - 20%), вітамін С - 60 мг, вітамін Е - 10 мг, екстракт чорнобривців прямостоячих, що містить лютеїн - 10 мг і зеаксантин - 2 мг, цинк - 10 мг, екстракт винограду культурного, що містить ресвератрол 1мг, мідь - 500 мкг, селен - 25 мкг, глутатіон допоміжні речовини: емульгатор - гліцерол моностеарат.
Склад оболонки капсули: гелеутворювач - бичачий желатин закріплювачі - гліцерин, сорбіт барвники заліза оксид жовтий, заліза оксид червоний вода очищена.
Вільні радикали
Вільні радикали - це молекули, які утворюються в процесі метаболізму клітин. Надлишок вільних радикалів може мати токсичну дію і викликати пошкодження в структурі ліпідів, протеїнів і ДНК, що призводить до погіршення функцій клітин. У нормальних фізіологічних умовах утворення вільних радикалів пригнічується захисною системою, в якій важливу роль відіграють антиоксиданти. Зі збільшенням віку або у людей, що мають незбалансоване харчування, може виникати дефіцит антиоксидантів. У цьому випадку необхідно доповнити харчування за допомогою дієтичних добавок до раціону.
Антиоксиданти
Антиоксиданти захищають клітини від пошкодження вільними радикалами, які прискорюють старіння і руйнування клітин. Вони можуть сприяти виводу вільних радикалів і цим забезпечувати захист від старіння сітківки і макули.
Вітамін E
Вітамін E має антиоксидантні властивості, що сприяють:
Захисту мембран клітин
Захисту жирних кислот від окислення. Вітамін Е міститься в рослинних оліях.
Вітамін C
Вітамін С бере участь у нейтралізації вільних радикалів. Вітамін С необхідний для відновлення окисленого вітаміну Е (радикал токоферолу). Вітамін С міститься у фруктах і овочах.
Цинк
Цинк - це природний активатор більш ніж 200 ферментів. Цинк сприяє підтримці здорового зору. Він діє як антиоксидант через складні механізми. Цинк міститься в м&rsquo ясі та рибі.
Мідь
Мідь відіграє важливу роль у видаленні вільних радикалів. Мідь також необхідна при прийомі дієтичних добавок, що містять цинк. Мідь міститься в м&rsquo ясних субпродуктах, молюсках, сухофруктах.
Селен
Селен є кофактором глутатионпероксидаз -антиоксидантних ферментів, що є головним елементом захисту від вільних радикалів кисню. Селен міститься в рибі, молюсках, яйцях, часнику, грибах, м&rsquo ясі та крупах.
Екстракт чорнобривців прямостоячих: лютеїн і зеаксантин
Лютеїн і зеаксантин - це два жовтих пігменти, які мають велику концентрацію у сітківці ока, в макулі, що відповідає за функції центрального зору і за гостроту зору. Лютеїн і зеаксантин утворюють захисний фільтр від шкідливих променів синього спектру сонячного світла. Вони також діють як антиоксиданти, захищають сітківку очей від окислювального руйнування. Лютеїн і зеаксантин містяться у великій кількості в деяких зелених овочах, як от: шпинат, броколі, салат-латук.
Омега-3 незамінні жирні кислоти (ДГК і ЕПК)
Докозагексаєнова кислота (ДГК) і ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) - це поліненасичені жирні кислоти, що належать до сімейства Омега-3 жирних кислот. Омега-3 кислоти - це незамінні жирні кислоти, які
повинні надходити з їжею або дієтичними добавками у разі незбалансованої дієти. Омега-3 кислоти - це структурні компоненти мембран клітин. ДГК знаходиться у великій кількості в нервах, мозку та в фоторецепторах ока. Омега-3 кислоти містяться у великих кількостях у жирній рибі, такій як тунець, лосось і оселедець.
Екстракт винограду культурного, що містить 5% ресвератролу
Виноград містить велику кількість фенольних антиоксидантних сполук, включаючи ресвератрол. Відомо, що молекула ресвератролу є інгібітором in vitro окислення ліпопротеїнів низької щільності, агрегації тромбоцитів і синтезу ейкозаноїдів (молекул запалення). Ресвератрол міститься в деяких фруктах, особливо у винограді, а також у вині.
Харчова (поживна) цінність на 1 капсулу (на 100 г):
- Білки 0,17 г (20,7 г)
- Вуглеводи 0,22 г (27,18 г)
- Жири 0,36 г (44,6 г)
Енергетична цінність (калорійність)
в 1 капсулі: 19,96 кДж (4,80 ккал)
в 100 г: 2464,20 кДж (592,92 ккал)
Рекомендації до споживання
Нутроф Тотал може бути рекомендований для корекції раціонів харчування як додаткове джерело антиоксидантів, омега-3 жирних кислот, макулярних пігментів (лютеїн і зеаксантин) та ресвератролу з метою створення оптимальних дієтологічних умов для забезпечення нормальних функцій зору, збереження гостроти зору, захисту органів зору від надмірної кількості вільних радикалів.
Застереження при споживанні
Індивідуальна чутливість до компонентів.
В окремих випадках можуть спостерігатися невеликі порушення травлення (нудота, відрижка, діарея) без складних наслідків. Вагітні жінки або жінки, які годують груддю, перед вживанням цього продукту повинні порадитися з лікарем.
Цей продукт не призначений для діагностики, лікування, не повинен використовуватися як заміна повноцінного раціону харчування. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.  Не містить ГМО.
Спосіб споживання
По 1 капсулі на день, переважно під час прийому їжі, з невеликою кількістю води. Не перевищуйте вище рекомендовану добову дозу.
Термін споживання
До 12 тижнів в подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.
Зберігання
Зберігати при температурі не вище 25° С, захищати від світла і вологи. Тримати в недоступному для дітей місці.
Термін придатності
24 місяці від дати виготовлення. Не застосовувати продукт після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці або при порушенні цілісності упаковки.