Виробник | Агросельпром ООО (Украина, Днепропетровск) (м) |
---|---|
шт. | 1 |
Клітковина рослинна з насіння розторопши
Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціону харчування при захворюваннях печінки, для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, при зниженому імунітеті, як джерело фланолігнанів. Вміст силімарину, який володіє гепатопротекторними властивостями, зумовлює доцільність вживання меленого насіння розторопші для поліпшення функції печінки. Вітамін Е (токоферол), що міститься в насінні розторопші є найпотужнішим природним антиоксидантом, який гальмує дію вільних радикалів і тим самим перешкоджає передчасному старінню організму. Насіння розторопші містить не менше 4-6% силімарину, комплекс поліненасичених жирних кислот, біогенні аміни, вітаміни: C, E, K, макро- і мікро елементи. Потрапляючи в шлунок, клітковина з насіння розторопші набухає і набуває здатності сорбувати і виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку і жовчних пігментів.
Клітковина сприяє більш повноцінному засвоюванню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника. Вона рекомендується людям, які страждають надмірною вагою і ожирінням для нормалізації та корекції ваги. Таким особам вживанням клітковини можна замінити прийом їжі, запиваючи її досить великою кількістю води.
Можна і корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина &ndash незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Вживати:
дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці (5 г) два рази в день під час їжі, запивати водою.
Протипоказання:
індивідуальна чутливість до окремих компонентів.