Виробник | Агросельпром ООО (Украина, Днепропетровск) (м) |
---|---|
шт. | 1 |
Клітковина рослинна з насіння льону
Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціону харчування. Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, сприяє зниженню рівня холестерину в крові, покращує стан імунної системи, для зменшення ймовірності утворення тромбів, поліпшення функціонування печінки, для профілактики захворювань щитовидної залози, як обов&rsquo язковий елемент в раціоні вагітних, при цукровому діабеті.
Найбільш важливими компонентами клітковини з насіння льону є незамінні вищі жирні кислоти: ОМЕГА-3, ОМЕГА-6, ОМЕГА-9. При цукровому діабеті ОМЕГА-3 покращує дію інсуліну і захищає організм від виникнення і розвитку діабету. При цьому не тільки поліпшується сприйняття інсуліну, а й знижується вміст холестерину в крові.
Клітковина забезпечує роботу всього шлунково-кишкового тракту. Вбираючи все зайве, що накопичилося в організмі за довгі роки, клітковина надає очищаючу дію для нашого організму.
Клітковина сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника. Клітковина рекомендується людям, які страждають надмірною вагою і ожирінням для нормалізації та корекції ваги. Таким особам вживанням клітковини можна замінити прийом їжі, запиваючи її досить великою кількістю води.
Можна і корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина &ndash незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Вживати:
дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці (5 г) два рази в день під час їжі, запивати водою.
Протипоказання:
індивідуальна чутливість до окремих компонентів.