Виробник | Агросельпром ООО (Украина, Днепропетровск) |
---|---|
шт. | 1 |
Клітковина рослинна з висівок пшениці
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації травлення і роботи шлунково-кишкового тракту, для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, пр профілактику дисбактеріозу і нормалізації гормонального балансу.
Клітковина висівок пшениці є відмінним засобом для схуднення, знижує ожиріння, нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю. Вітаміни, що містяться у висівках пшениці, сприяють поліпшенню стану шкіри, прискорюють регенерацію тканини, покращують ріст волосся і нігтів, незамінні для збереження зору і сильного імунітету.
Рекомендується використовувати в раціонах харчування при підвищеному фізичному і психоемоційному навантаженнях, як додаткове джерело харчових волокон, білка, вітамінів, макро- і мікроелементів для забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, печінки, підшлункової залози, для нормалізації моторної функції кишечника, підтримки серцево-судинної системи і запобігання атеросклерозу, ожиріння, геморою, тромбофлебіту, ішемії і діабету.
Клітковина висівок сприяє очищенню організму від жовчних кислот, токсинів, виведенню нітратів, які потрапляють в організм при вживанні овочів і фруктів.
Клітковина висівок пшениці - енергетично багатий продукт, що має унікальні властивості антиоксиданту і радіопротектора. Клітковина сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника. Вбираючи все зайве, що накопичилося в організмі за довгі роки, клітковина надає очищаючу дію. Потрапляючи в шлунок, клітковина набухає і набуває здатності сорбувати і виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку і жовчних пігментів.
Можна і корисно додавати клітковину в будь перші і другі страви, каші, овочеву ікру, овочеві і фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти використовувати при випічці домашньої здоби і хліба. Дуже добре підходить для панірування.
Клітковина висівок пшениці - це корисна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно.
Способи вживання
Клітковину висівок пшениці можна і потрібно додавати в будь-які перші і другі страви, гарніри, овочеві і фруктові салати, овочеву ікру, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти, при випічці домашньої здоби і хліба.
Додаючи клітковину висівок пшениці в їжу, можна за 3-4 дні налагодити нормальну діяльність кишечника. Подібного ефекту не дає жоден лікарський препарат.
Клітковина висівок пшениці - це корисна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно.
Можна попередньо запарити клітковину пшеничних висівок водою, а через півгодини воду злити. Після цього розбухлу клітковину рекомендується приймати з теплою водою, або ж просто додаючи в звичайну їжу, як зазначено вище.
У профілактичних цілях досить вживати 1-2 ч. Ложки клітковини пшеничних висівок в день. Дітям можна давати клітковину пшеничних висівок з 2-х років. Добову норму клітковини пшеничних висівок підбирають суворо індивідуально, орієнтуючись на частоту стільця: бажано, щоб під час прийому клітковини стілець був 2 рази на добу. Починати слід з 1 чайної ложки 3 рази на добу. Поступово можна збільшувати дозу до 1 столової ложки 3 рази на добу.
У період постійного вживання в їжу клітковини висівок потрібно пити багато води - до 6 склянок на день.