Виробник | Nestle WTS (Швейцария) |
---|---|
Форма товару | Каша |
шт. | 1 |
Склад | Молочні |
Бренд | Nestle |
Каша Nestle (Нестле) молочна рисова з бананом, яблуком, грушею
Ідеальною їжею для грудної дитини є молоко матері. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування в перші шість місяців і наступне введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Компанія "Нестле" підтримує дану рекомендацію. Щоб прийняти рішення про терміни та спосіб введення прикорму в раціон дитини необхідна консультація педіатра. Вікові обмеження вказані на пакуванні товарів відповідно до законодавства України.
Молочна рисова каша Nestle  з бананом, яблуком та грушею є корисним збалансованим прикормом для дітей і відмінно підходить для плавного розширення раціону. Рисова каша Nestle з бананом, яблуком та грушею не містить глютен (глютен &ndash рослинний білок, що може погано засвоюватися дітьми), тому відмінно підходить як для здорових дітей, так і для дітей з непереносимістю глютену.
Каша збагачена вітамінами та мікроелементами, містить пробіотики (біфідобактерії BL), які сприяють нормалізації травлення, підтримці здорової мікрофлори і зміцненню імунітету, що дуже важливо в період введення прикорму. Банан, яблуко та груша сприяють розвитку смакових відчуттів малюка.
Зверніть увагу! Змінено склад
Склад:
Борошно рисове 43,9%, молоко модифіковане 33,4 % (молоко сухе знежирене, рослинні олії (ріпакова з низьким умістом ерукової кислоти, соняшникова з високим умістом олеїнової кислоти, соняшникова)), цукор, мальтодекстрин, яблучні пластівці 1,3% (яблука, крохмаль кукурудзяний, мальтодекстрин, емульгатор: лецитин соняшниковий), бананові пластівці 1%, грушеві пластівці 0,5% (груші, мальтодекстрин, крохмаль кукурудзяний, емульгатор: лецитин соняшниковий), натуральні ароматизатори, мінеральні речовини (карбонат кальцію, фумарат заліза, сульфат цинку, йодид калію), вітаміни (С, ніацин, Е, В1 (тіамін), пантотенова кислота, А, В6, К, фолієва кислота, біотин, D), натуральні ароматизатори, культура біфідобактерій Bifidobacterium lactis не менше    1х10⁶ КУО/г.
Спосіб приготування:
1. Вимийте руки та візьміть чистий посуд.
2. Прокип&rsquo ятіть питну воду протягом 5 хв., дайте охолонути до 40 ° С. Налийте в чисту тарілку 150 мл води. 3. Поступово додайте в тарілку з водою 45 г сухої каши (6 ст. ложок).
Використовуйте лише чисту та суху ложку!
4. Перемішайте кашу до однорідного стану.
Не варити! Кашу треба готувати безпосередньо перед кожним годуванням. Не зберігайте розведену кашу, що залишилась після годування.
Зберігати продукт в сухому прохолодному місці. Після приготування каші відкритий пакет необхідно щільно закрити. Після відкриття пакування продукт можна зберігати не більше 3-х тижнів.