Каша Hipp 2953 молочна кукурудзяна з фруктами з пробіотиками (з 5 місяців) 250 г
Виробник | HiPP (Німеччина) |
---|---|
Форма товару | Каша |
шт. | 1 |
Склад | Молочні |
Бренд | HiPP |
Каша HIPP молочна кукурудзяна з фруктами та пробіотиками (з 5 місяців)
Основні переваги продукту:
- не містить генетично модифікованих організмів
- не містить крохмалю
- не містить барвників, консервантів, штучних ароматизаторів
- без глютену
- без цукру.
Дитяча молочна суміш є джерелом: заліза - для кровотворення і розумового розвитку, кальцію і вітаміну D - для формування кісток, йоду - для здорового функціонування щитовидної залози, цинку і вітаміну C - для підвищення захисних сил організму, вітаміну A - для здорової шкіри, Омега -3 жирні кислоти - для розвитку мозку і зору.
Пребіотики:
харчові компоненти, які входять до складу грудного молока, підтримують здорову мікрофлору кишечника.
Переваги:
цінні злаки, які легко засвоюються, пребіотики - для підтримки здорової мікрофлори кишечника, дитяча молочна суміш в складі, а не сухе молоко є більш безпечним і корисним для малюків.
Склад:
Дитяча молочна суміш 38% (сухе знежирене молоко, суха частково демінералізована молочна сироватка, кокосову, рапсову і соняшникову олії, вітамін С, заліза сульфат, цинку сульфат, вітамін E, ніацин, пантотенова кислота, вітамін B1, вітамін A, вітамін B6, вітамін B2, калію йодат, фолієва кислота, міді сульфат, вітамін K, селен, вітамін Д, біотин), 32% кукурудзяна мука, декстроза, суха частково демінералізована молочна сироватка, 4% висушеності подрібнені фрукти (банани 2%, яблука 1%, чорнослив 1%), пребіотики (галактоолігосахариді з лакто и), сухе знежирене молоко, полісахариди, кальцію карбонат, екстракт з яблук, вітамін B1, вітамін A, вітамін D.
Не містить глютен.
Спосіб приготування:
4-5 ст. ложок молочної кукурудзяної каші з фруктами розмішати в 135 мл кип'яченої води t 40-50 ° С і охолодити до температури годування. Готувати тільки на воді!
Умови зберігання:
Закритий пакет зберігайте при кімнатній температурі в захищеному від прямих сонячних променів місці.
Енергетична цінність:
Харчова цінність | На 100 г сухого продукту | На 100 г готового до вживання продукту (з водою) |
Енергетична цінність (калорійність) | 1813 кДж/430 ккал | 453 кДж/108 ккал |
Білки | 11,4 г | 2,9 г |
Вуглеводи | 68,9 г | 17,2 г |
- З них цукор | 37,4 г | 9,4 г |
Жири, з них | 11,5 г | 2,9 г |
- Насичені жирні кислоти | 2,8 г | 0,7 г |
Ліноленова кислота (Омега-3) | 0,25 г | 0,06 г |
Харчові волокна, з них | 2,8 г | 0,7 г |
Галактоолігосахариді | 1,6 г | 0,4 г |
Натрій | 0,15 г | 0,04 г |
Калій | 550 мг | 138 мг |
Кальцій | 430 мг | 108 мг |
Залізо | 3,1 мг | 0,8 мг |
Фосфор | 270 мг | 68 мг |
Магній | 40 мг | 10 мг |
Хлориди | 260 мг | 65 мг |
Цинк | 2,5 мг | 0,6 мг |
Мідь | 75 мкг | 19 мкг |
Йод | 55 мкг | 14 мкг |
Марганець | 90 мкг | 23 мкг |
Селен | 13 мкг | 3,3 мкг |
Вітамін С | 40 мг | 10 мг |
Вітамін А | 380 мкг | 95 мкг |
Вітамін D | 7,0 мкг | 1,8 мкг |
Вітамін Е | 5,5 мг | 1,4 мг |
Вітамін В1 | 700 мкг | 175 мкг |
Вітамін В2 | 600 мкг | 150 мкг |
Вітамін В6 | 200 мкг | 50 мкг |
Вітамін В12 | 1,0 мкг | 0,3 мкг |
Фолієва кислота | 45 мкг | 11 мкг |
Пантотенова кислота | 1900 мкг | 475 мкг |
Вітамін К | 20 мкг | 5,0 мкг |
Біотин | 8,0 мкг | 2,0 мкг |
Ніацин | 1600 мкг | 400 мкг |