Карістол К2 краплі 10 мл
Виробник | Anton Hubner (Німеччина) |
---|---|
Взаємодія з алкоголем | Немає даних |
Країна виробництва | Німеччина |
Спосіб застосування | Оральний |
Признак | Імпортний |
Форма товару | Краплі |
шт. | 1 |
Бренд | Карістол |
код моріону | 928752 |
Об'єм | 10 мл |
Призначення | Вітаміни та мінерали |
Температура зберiгання | спеціальних умов зберігання немає |
Карістол К2 інструкція по застосуванню
Карістол К2 краплі активна форма МК-7. Важливий для підтримки нормального стану кісток та підтримки нормального згортання крові.
Рекомендації щодо застосування
Приймати по 5 крапель на день, під час їди. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Для правильного дозування повернути флакон з крапельницею догори дном вертикально і легко постукати по дну.
Склад
Речовина |
в одній краплі |
в 5 краплях |
Вітамін K2 |
15 мкг(mcg) |
75 мкг(mcg) |
Інгредієнти:
тригліцериди середнього ланцюга, вітамін К2, антиоксидант альфа-токоферол.
Поживна (харчова) та енергетична (калорійність) цінність на 100 г (g): білки – 0 г (g); жири – 100 г (g), з яких насичені вуглеводи - 88 г (g); вуглеводи - 0 г (g), з яких цукри - 0 г (g); сіль – 0 г (g), 4296 кДж (kJ)/ 899 ккал (kcal). Вміст: 10 мл (ml) (≥ 350 крапель).
Карістол К2 краплі:
- не містить лактози
- не містить сої
- не містить глютену
- веганський
Спосіб застосування
Існують референтні значення D-A-CH щодо відповідного прийому вітаміну K*:
|
Орієнтовні значення для належного прийому |
|
Вік |
чоловіки (мкг(mcg)/доба) |
жінки (мкг(mcg)/доба) |
від 0 до 4 місяців |
4 |
|
від 4 до 12 місяців |
10 |
|
від 1 до 4 років |
15 |
|
від 4 до 7 років |
20 |
|
від 7 до 10 років |
30 |
|
від10 до 13 років |
40 |
|
від 13 до 15 років |
50 |
|
від 15 до 51 року |
70 |
60 |
від 51 року |
80 |
65 |
Вагітні жінки та жінки, які годують груддю |
|
60 |
*Джерело: Німецьке, австрійське та швейцарське товариство з харчування
Властивості
Вітамін K відноситься до жиророзчинних вітамінів і відіграє важливу роль у згортанні крові, здоров¢ я кісток і серця. Він може частково вироблятися організмом людини самостійно за допомогою мікроорганізмів в кишечнику.
Вітамін K сприяє активації білка остеокальцин.
Остеокальцин - це важливий у формуванні кісткової тканини білок, який сприяє відкладенню кальцію в кістковій тканині. Це допомагає підтримувати ваші кістки здоровими, утримуючи кальцій у кістках та поза артеріями. Іншими словами, він сприяє кальцифікації кісток і запобігає кальцифікації кровоносних судин і нирок.
Крім того, вітамін K бере участь в утворенні деяких факторів згортання (фактор II, VII, IX, та X) та білків. Вони є важливим компонентом згортання крові та забезпечують, наприклад, зупинку крові у разі отримання травми. Літера «К» в цьому контексті означає «коагуляцію», що означає - згортання крові. Вітамін К сприяє нормальному згортанню крові.
Вітамін K2 у біологічно активній формі MK-7
Існують дві основні форми вітаміну K: вітамін K1 (філохінон), який головним чином міститься в листках зелених рослин та вітамін K2 (менахінон), який міститься в продуктах тваринного походження та ферментованих продуктах. Вітамін K2 включає декілька менахінонів (MK), до яких відноситься й MK-7, який отримують з японського продукту харчування натто (Natto).
Результати досліджень засвідчили, що вітамін K2, а саме в формі MK-7, добре засвоюється (біоактивна форма), оскільки має високу біодоступність та довго затримується в організмі.
Вітамін K в продуктах харчування
Вітамін K міститься в зелених рослинах, наприклад, капуста або шпинат, м'ясо, яйця та молочні продукти. Зокрема, вітамін K2 міститься в великій кількості лише в ферментованих продуктах, наприклад, в натто (Natto) (японський продукт харчування з ферментованої сої).
Не є лікарським засобом!
Дієтична добавка з вітаміном K2.
Термін придатності
30 місяців.