Виробник | Жаклін плюс, Суми |
---|---|
Форма товару | Капсули |
шт. | 1 |
Борсуковий жир інструкція по застосуванню
Склад:
100% натуральний топлений борсуковий жир, екологічно чистий. Оболонка капсули -желатін харчової
Форма випуску:
М'які желатинові капсули по 0,3 г - 60 шт. або 100 шт. в контейнері і картонній коробці з інструкцією.
Область застосування
Рекомендується в якості біологічно активної добавки до їжі - додаткового джерела поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) омега-3, омега-6, вітамінів А, В2, В6, В12, РР, Е і Д.
Приймати
Всередину перед їжею - дорослим і дітям з 14 років по 3 капсули - 2-3 рази на день за 30 хв до їди. Тривалість прийому 1 місяць. При необхідності прийом можна повторювати 3-4 рази на рік. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Вплив на організм
Підтримує і зміцнює імунітет. Має протизапальну і бактерицидну дію. Пом'якшує кашель і сприяє відходу мокроти. Покращує травлення, допомагає при виразках і гастритах. Підвищує рівень гемоглобіну і допомагає при анемії.
Запалення та інфекційні захворювання дихальних шляхів (бронхіт, трахеїт, пневмонія, туберкульоз і т. Д.). Бронхіальна астма. Виснаження організму. Захворювання шлунково-кишкового тракту (виразка шлунка і дванадцятипалої кишки, атонія кишечника і т. Д.). Анемія. Атеросклероз.
Протипоказання
Індивідуальна непереносимість.
Умови зберігання:
Зберігати в сухому місці при температурі не більше +25 С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Не є лікарським засобом.
Кількісні параметри зразка дієтичної добавки барсучьего жиру:
В'язка рідина світло-жовтого або світло-коричневого кольору (колір залежить від температури топлення), з легкої опалесценцією. Смак і запах без ганьблять ознак.
Масова частка вологи і летких речовин,%, не більше 0,05
Зміст речовин: Нерозчинних в ефірі - відсутня зміст неомильних речовин-0,45%,
Енергетична цінність: ккал - 950ккал в 100 г продукту.
Вміст жирів в 100 г продукту: - 99,97 г Білки-0,015 г Вуглеводи - 0,005 г
Зміст вітамінів: Вітамін А - 21 мг на 100 г продукту вітамін Д - 20 мг на 100 г продукту
Кислотне число: мг / КОН / г - не більше 1,5.
Температура застигання, 0С + 3,5
Температура плавлення, 0С + 22
Карбонильное з'єднання, мкмоль / г - 1,80
Зміст жирних кислот,%: Ненасищенних- 86,00 Насичених - 14,00
Перекисне число 1/2 Про ммоль / г - не більше 10,0.
Етикетка з торговим знаком « Екобарс» , тисненням конгревом, штрих коди для кожної розфасовки.
Зберігання
У сухому місці при температурі не більше + 25° С, 24 місяці з дати виготовлення. Припустимо осад, тому що жир топлений, а не рафінований.