Біозакваска Vivo Йогурт 0,5 г №4
Виробник | Годовиченко С.О. ФОП (Україна, Київ) |
---|---|
шт. | 4 |
Форма продукту | Порошок |
Біозакваска Vivo Йогурт
- Справжній йогурт без добавок
- Нормалізує травлення
- Зміцнює імунітет
Справжній живий йогурт своїми руками. Високий вміст корисних бактерій. Гарантовано без шкідливих добавок. Дуже добре підходить для щоденного харчування.
Для дітей від 6 місяців
Ця закваска дозволена Міністерством охорони здоров'я України для годування дітей починаючи з 6-місячного віку.
Можливе застосування без заквашування
Цю закваску можна приймати в чистому вигляді, як пробіотика, для відновлення мікрофлори кишечника і нормалізації травлення.
Розчиніть закваску у флаконі питною водою кімнатної температури. Приймайте по 1 флакону 1-2 рази на день після їди.
Йогурт VIVO - закваска для домашнього приготування кисломолочного продукту йогурт.
Йогурт - широко поширений продукт, що володіє дивовижним свіжим кисломолочним смаком. Найбільш популярний продукт для щоденного харчування.
Йогурт містить молочнокислі стрептококи, лактобактерії трьох видів, болгарську паличку і ацидофільну паличку. Спільно розвиваючись, ці бактерії дають високий вміст молочної кислоти, яка згубно діє на хвороботворні бактерії. Вживання йогурту знижує ризик розладів травлення і шлунково-кишкових інфекцій.
Завдяки здатності прискорювати обмін речовин, йогурт допомагає контролювати вагу тіла і знижувати відсоток вмісту жиру в організмі.
Йогурт нормалізує моторику кишечника. Сприяє прискоренню виведення з організму токсичних речовин.
Йогурт швидко зменшує спрагу, тамує відчуття голоду. Він корисний людям будь-якого віку, особливо літнім людям, вагітним і годуючим матерям. Щоденне вживання йогурту сприяє швидкому відновленню сил, покриває потреби нашого організму в амінокислотах, солях кальцію і ін.
Регулярне вживання живого йогурту підвищує рівень метаболізму. Це сприяє нормалізації ваги тіла і вмісту жиру в організмі.
Приготування
Приготувати домашній йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашивание триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.
У тепле молоко (40° С - трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 6-8 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш йогурт готовий!
Ще швидше і зручніше готувати йогурти в йогуртниці або мультиварці, що має режим « йогурт» або « 40° С»
Склад
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium lactis
Кількості бактерій у флаконі досить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Умови зберігання та термін придатності
У холодильнику (при температурі +2 .. + 6) - 12 місяців.