Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
шт. | 5 |
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food симбіотик
Захист від антибіотиків.
Всього 2 тижні - і ваш імунітет заряджений на 100%, а травлення працює як годинник.
У Медичному університеті ім. А.А.Богомольцева на прохання команди Good Food провели дослідження.
Група людей протягом 14-21 днів насолоджувалися смаком домашнього йогурту на заквасці « симбіотиків» . До старту участі в дослідженні їм був поставлений діагноз дисбактеріоз кишечника і вони скаржилися на кілька нездужань:
- розлад травлення
- з приємні відчуття в животі
- дратівливість і головні болі
- зниження імунітету.
Все це відбувалося через дефіцит мікрофлори кишечника - в організмі кожного випробуваного знизилася кількість живих корисних бактерій, які виконують 3 важливі функції:
- Синтезують з їжі всі необхідні нам вітаміни і амінокислоти
- Охороняють організм від збудників хвороб, алергенів і токсинів.
- Виробляють до 95% серотоніну - гормону радості, який забезпечує добре самопочуття, почуття легкості, ясності в голові і піднімає настрій.
Випробовувані 2-4 тижні готували і пили йогурт на заквасці « симбіотиків» . В результаті дослідження:
- у випробовуваних налагодилася робота шлунково-кишкового тракту
- зміцнився імунітет
- підвищилася витривалість, енергійність, підвищився загальний тонус.
1 закваска - розрахована на 3 літри симбіотиків
бактеріальний склад
- Bifidobacterium Bifidum
- Bifidobacterium Infantis
- Bifidobacterium Longum
- Bifidobacterium Breve
- Bifidobacterium Adolescentis
- Streptococcus Thermophilus
- Lactobacillus Bulgaricus
- Lactobacillus Acidophilus
- Lactobacillus Rhamnosus
- Lactobacillus Plantarum
- Propionibacterium Freudenreichii.
Як приготувати
Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.
Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.
Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.
Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.
З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.
Всі закваски GoodFood можна перезаквашівать до 3-х разів без втрати якості.