Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Симбіотик №5
90,30 ₴
BIOCHEM, Італія
Код товару:
201886
У список

Закваска Good Food Симбіотик №5

Немає в наявності
90,30 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник BIOCHEM, Італія
шт. 5
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food симбіотик

Захист від антибіотиків.

Всього 2 тижні - і ваш імунітет заряджений на 100%, а травлення працює як годинник.

У Медичному університеті ім. А.А.Богомольцева на прохання команди Good Food провели дослідження.

Група людей протягом 14-21 днів насолоджувалися смаком домашнього йогурту на заквасці « симбіотиків» . До старту участі в дослідженні їм був поставлений діагноз дисбактеріоз кишечника і вони скаржилися на кілька нездужань:

  • розлад травлення
  • з приємні відчуття в животі
  • дратівливість і головні болі
  • зниження імунітету.

Все це відбувалося через дефіцит мікрофлори кишечника - в організмі кожного випробуваного знизилася кількість живих корисних бактерій, які виконують 3 важливі функції:

  • Синтезують з їжі всі необхідні нам вітаміни і амінокислоти
  • Охороняють організм від збудників хвороб, алергенів і токсинів.
  • Виробляють до 95% серотоніну - гормону радості, який забезпечує добре самопочуття, почуття легкості, ясності в голові і піднімає настрій.

Випробовувані 2-4 тижні готували і пили йогурт на заквасці « симбіотиків» . В результаті дослідження:

  • у випробовуваних налагодилася робота шлунково-кишкового тракту
  • зміцнився імунітет
  • підвищилася витривалість, енергійність, підвищився загальний тонус.

1 закваска - розрахована на 3 літри симбіотиків

бактеріальний склад

  • Bifidobacterium Bifidum
  • Bifidobacterium Infantis
  • Bifidobacterium Longum
  • Bifidobacterium Breve
  • Bifidobacterium Adolescentis
  • Streptococcus Thermophilus
  • Lactobacillus Bulgaricus
  • Lactobacillus Acidophilus
  • Lactobacillus Rhamnosus
  • Lactobacillus Plantarum
  • Propionibacterium Freudenreichii.

Як приготувати

Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.

Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.

Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски GoodFood можна перезаквашівать до 3-х разів без втрати якості.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку