Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
шт. | 5 |
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food Йогурт Фітнес
Ви помічали, є періоди, коли з'їдені вуглеводи відразу ж відбиваються на фігурі?
Одна з поширених причин - кишечник погано розщеплює вуглеводи. Організму не вистачає енергії, частіше з'являється відчуття голоду. А ще постійно тягне на борошняне або солодке.
З цією причиною допоможе розібратися йогурт на заквасці « Фітнес» .
Як він працює:
- вуглеводи розщеплюються корисними бактеріями в кишечнику.
- коли бактерій не вистачає, робота кишечника порушується, розщеплення вуглеводів сповільнюється.
- часто це відбувається через вживання продуктів з вмістом антибіотиків і консервантів.
- домашній йогурт на заквасці Фітнес відновлює баланс потрібних бактерій і покращує обмін речовин.
- для нормалізації цього процесу пийте домашній йогурт « Фітнес» - в заквасці містяться 10 пробіотиків, які відновлюють баланс потрібних бактерій і покращують обмін речовин  і організм знову сам розщеплює вуглеводи з потрібною швидкістю.
- а ще в домашньому йогурті немає цукру і шкідливих зайвих добавок, тому він низькокалорійний і легко вписується навіть в самий суворий раціон,  тому можна додати улюблені ягоди, фрукти, горіхи і мед, щоб було дуже смачно!
Йогурт Фітнес - це натуральний пробиотик, вироблений і сертифікований в Італії. « Фітнес» заповнює дефіцит мікрофлори найприроднішим для людини способом - створеним самою природою.
Як часто пити йогурт: досить 3-4 рази в тиждень
Перший результат: вже через 2 тижні у вас здорове травлення, більше енергії і менше тяги до борошняного і солодкого.
Закваска « Фітнес» від Good Food: сила природи і науки в кожній склянці домашнього йогурту!
1 закваска - розрахована на 3 літри Фітнес Йогурту.
бактеріальний склад
- Lactobacillus Rhamnosus
- Lactobacillus Bulgaricus
- Lactobacillus Acidophilus
- Lactobacillus Gasseri
- Bifidobacterium Bifidum
- Bifidobacterium Infantis
- Bifidobacterium Longum
- Bifidobacterium Breve
- Bifidobacterium Adolescentis
- Streptococcus Thermophilus.
Як приготувати
Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.
Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.
Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.
Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.
Як часто пити йогурт: досить 3-4 рази в тиждень. Перший результат: вже через 2 тижні у вас здорове травлення, більше енергії, менше тяги до борошняного і солодкого.