Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
шт. | 5 |
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food Йогурт
4 причини готувати домашні йогурти:
1. Натуральність під контролем
До складу йогурту входять тільки молоко і корисні бактерії.
2. Домашній йогурт - це смачно
У нього густа і щільна консистенція і ніжний, вершковий смак з легкою кислинкою. Він прекрасно поєднується з фруктами, горіхами, медом, печивом, і навіть з сіллю і перцем або маринованими оругчікамі.
3. Вітаміни та мінерали
250 мл йогурту це:
- 25% денної норми вітамінів К, Е, С, Н, Р для міцного імунітету
- 50% денної норми вітамінів А, В1, В2, В5, В6, В7, В9, В12 для хорошої роботи мозку і міцних нервів
- 50% денної норми кальцію, фосфору, магнію, заліза і цинку - для здорового міцного скелета і гладкої шкіри
4. Йогурт один - рецептів нескінченність
Домашній йогурт - це і легкий десерт, і ситний перекус, і заправка для салату і навіть морозиво, якщо заморозити.
З 1 закваски виходить від 1-го до 3-х літрів йогурту. Зберігається домашній йогурт в холодильнику до 5 днів.
1 закваска - розрахована на 3 літри Йогурту.
бактеріальний склад
- Lactobacillus Bulgaricus
- Lactobacillus Acidophilus
- Streptococcus Thermophilus.
Як приготувати
Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.
Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.
Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.
Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.
З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.
Всі закваски GoodFood можна перезаквашівать до 3-х разів без втрати якості.