Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Йогурт №5
74,80 ₴
BIOCHEM, Італія
Арт.
201884
У список

Закваска Good Food Йогурт №5

Дивитись аналоги Немає в наявності
74,80 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник BIOCHEM, Італія
шт. 5
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Йогурт

4 причини готувати домашні йогурти:

1. Натуральність під контролем

До складу йогурту входять тільки молоко і корисні бактерії.

2. Домашній йогурт - це смачно

У нього густа і щільна консистенція і ніжний, вершковий смак з легкою кислинкою. Він прекрасно поєднується з фруктами, горіхами, медом, печивом, і навіть з сіллю і перцем або маринованими оругчікамі.

3. Вітаміни та мінерали

250 мл йогурту це:

  • 25% денної норми вітамінів К, Е, С, Н, Р для міцного імунітету
  • 50% денної норми вітамінів А, В1, В2, В5, В6, В7, В9, В12 для хорошої роботи мозку і міцних нервів
  • 50% денної норми кальцію, фосфору, магнію, заліза і цинку - для здорового міцного скелета і гладкої шкіри

4. Йогурт один - рецептів нескінченність

Домашній йогурт - це і легкий десерт, і ситний перекус, і заправка для салату і навіть морозиво, якщо заморозити.

З 1 закваски виходить від 1-го до 3-х літрів йогурту. Зберігається домашній йогурт в холодильнику до 5 днів.

1 закваска - розрахована на 3 літри Йогурту.

бактеріальний склад

  • Lactobacillus Bulgaricus
  • Lactobacillus Acidophilus
  • Streptococcus Thermophilus.

Як приготувати

Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.

Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.

Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски GoodFood можна перезаквашівать до 3-х разів без втрати якості.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку