Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
шт. | 5 |
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food Іммуналіс
Закваска для йогурту "Іммуналіс" - це 2 в 1: смачний йогурт + профілактика застуд
Додайте Іммуналіс в раціон і він подбає про ваш внутрішній захист:
- це смачний йогурт з 9 лакто-і біфідобактеріями, які служать вашому імунітету
- він природним шляхом відновлює запас потрібних для міцного імунітету бактерій
- цього буде достатньо, щоб організм сам справлявся з будь-якими атаками вірусів та інфекцій.
1 закваска - розрахована на 3 літри Іммуналіса.
GOOD FOOD - здорове харчування починається тут!
бактеріальний склад
- Lactobacillus Acidophilus
- Lactobacillus Bulgaricus
- Streptococcus Thermophilus
- Bifidobacterium Bifidum
- Bifidobacterium Infantis
- Bifidobacterium Longum
- Bifidobacterium Breve
- Bifidobacterium Adolescentis
- Propionibacterium Freudenreichii.
Як приготувати
Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.
Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.
Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.
Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.