Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Імуналіс №5
95,50 ₴
BIOCHEM, Італія
Арт.
201883
У список

Закваска Good Food Імуналіс №5

Дивитись аналоги Немає в наявності
95,50 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник BIOCHEM, Італія
шт. 5
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Іммуналіс

Закваска для йогурту "Іммуналіс" - це 2 в 1: смачний йогурт + профілактика застуд

Додайте Іммуналіс в раціон і він подбає про ваш внутрішній захист:

  • це смачний йогурт з 9 лакто-і біфідобактеріями, які служать вашому імунітету
  • він природним шляхом відновлює запас потрібних для міцного імунітету бактерій
  • цього буде достатньо, щоб організм сам справлявся з будь-якими атаками вірусів та інфекцій.

1 закваска - розрахована на 3 літри Іммуналіса.

GOOD FOOD - здорове харчування починається тут!

бактеріальний склад

  • Lactobacillus Acidophilus
  • Lactobacillus Bulgaricus
  • Streptococcus Thermophilus
  • Bifidobacterium Bifidum
  • Bifidobacterium Infantis
  • Bifidobacterium Longum
  • Bifidobacterium Breve
  • Bifidobacterium Adolescentis
  • Propionibacterium Freudenreichii.

Як приготувати

Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.

Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.

Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку