Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
шт. | 5 |
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food Біоряженка
Домашній десерт, який сам приготується за ніч.
Смак домашньої ряжанки поєднує в собі відтінки топленого молока і легкі нотки карамелі.
Ряжанка Good Food - це ще й корисний для здоров'я Суперфуд:
- вона містить 5 біфідобактерій для хорошого травлення
- в 250 мл ряжанки міститься 25% добової норми кальцію і фосфору
Смачне буває дуже корисним.
А ще приготування ряжанки - це справжня подорож в минуле: ви відчуєте себе так, ніби перенесли в часі і опинилися біля справжньої сільської печі, в якій раніше довгі години готували справжню ряжанку.
Закваска « Ряжанка» - смачний і корисний десерт для всієї родини
1 закваска - розрахована на 3 літри ряжанки.
бактеріальний склад
- Streptococcus Thermophilus
- Lactobacillus Bulgaricus
- Bifidobacterium Bifidum
- Bifidobacterium Infantis
- Bifidobacterium Longum
- Bifidobacterium Breve
- Bifidobacterium Adolescentis.
Як приготувати
Візьміть 1-3 літри топленого молока.C
Підігрійте до температури 38-42 ° С.
Висипати закваску Good Food Ряжанка і розмішайте ложкою.
Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.
Укутайте посуд з молоком в покривало.
Це допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварку, йогуртницю згідно з інструкцією. Залиште на 8-12 годин.
Домашня ряжанка готова.
Зберігайте в холодильнику не більше 5 днів.
З закваски можна приготувати 1-3 літри домашнього йогурту за один раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.