Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Біокефір №5
84,30 ₴
BIOCHEM, Італія
Арт.
201880
У список

Закваска Good Food Біокефір №5

Дивитись аналоги Немає в наявності
84,30 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник BIOCHEM, Італія
шт. 5
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Біокефір

Домашній кефір Good Food - смачний, ароматний і з газиками, які приємно пощипують мовою, коли ви його п'єте.

До складу кефіру не належать дріжджі, він містить тільки пробіотичні бактерії.

Домашній кефір - самий традиційний український кисломолочний продукт. Вірність цього напою, сповна компенсується користю, яку він несе нашому здоров'ю:

  • покращує роботу шлунка і кишечника
  • допомагає їжі краще перетравитися, а вітамінами та мінералами краще засвоїтися
  • не містить консервантів і добавок

Кефір готується ще простіше, ніж йогурт - в пляшці молока при кімнатній температурі.

Якщо ви вперше пробуєте приготувати домашній кефір, бажаємо і сподіваємося, що він вас приємно здивує.

1 закваска - розрахована на 3 літри кефіру.

Good Food - здоров'я тут.

бактеріальний склад

  • Leuconostoc Mesenteroides
  • Lactococcus Lactis Cremoris
  • Lactococcus Lactis
  • Lactococcus Lactis Diacetylactis
  • Saccharomyces Cerevisiae
  • Lactobacillus Bulgaricus
  • Lactobacillus Fcidophilus
  • Bifidobacterium Bifidum

Як приготувати

Підігрійте 1-3 літра молока до кімнатної t 22-30 ° С.
Якщо ви використовуєте домашнє або непастеризоване молоко - прокип'ятіть його і остудіть.

На відміну від йогурту кефір сквашується при кімнатній температурі 22-30 ° С.

Висипати закваску в молоко і перемішайте
Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.

Залиште при кімнатній температурі (не нижче 22 ° С) на 20-24 години
У холодну пору залиште посуд із закваскою біля батареї.

Перевірте готовність. Домашній кефір готовий!
Переконайтеся, що кефір став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-3 години. Зберігайте кефір в холодильнику не більше 5 днів.

З закваски можна приготувати 1-3 літри домашнього йогурту за один раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку