Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
шт. | 5 |
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food Біокефір
Домашній кефір Good Food - смачний, ароматний і з газиками, які приємно пощипують мовою, коли ви його п'єте.
До складу кефіру не належать дріжджі, він містить тільки пробіотичні бактерії.
Домашній кефір - самий традиційний український кисломолочний продукт. Вірність цього напою, сповна компенсується користю, яку він несе нашому здоров'ю:
- покращує роботу шлунка і кишечника
- допомагає їжі краще перетравитися, а вітамінами та мінералами краще засвоїтися
- не містить консервантів і добавок
Кефір готується ще простіше, ніж йогурт - в пляшці молока при кімнатній температурі.
Якщо ви вперше пробуєте приготувати домашній кефір, бажаємо і сподіваємося, що він вас приємно здивує.
1 закваска - розрахована на 3 літри кефіру.
Good Food - здоров'я тут.
бактеріальний склад
- Leuconostoc Mesenteroides
- Lactococcus Lactis Cremoris
- Lactococcus Lactis
- Lactococcus Lactis Diacetylactis
- Saccharomyces Cerevisiae
- Lactobacillus Bulgaricus
- Lactobacillus Fcidophilus
- Bifidobacterium Bifidum
Як приготувати
Підігрійте 1-3 літра молока до кімнатної t 22-30 ° С.
Якщо ви використовуєте домашнє або непастеризоване молоко - прокип'ятіть його і остудіть.
На відміну від йогурту кефір сквашується при кімнатній температурі 22-30 ° С.
Висипати закваску в молоко і перемішайте
Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.
Залиште при кімнатній температурі (не нижче 22 ° С) на 20-24 години
У холодну пору залиште посуд із закваскою біля батареї.
Перевірте готовність. Домашній кефір готовий!
Переконайтеся, що кефір став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-3 години. Зберігайте кефір в холодильнику не більше 5 днів.
З закваски можна приготувати 1-3 літри домашнього йогурту за один раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.