Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Біфідокомплекс №5
67,10 ₴
BIOCHEM, Італія
Арт.
201882
У список

Закваска Good Food Біфідокомплекс №5

Дивитись аналоги Немає в наявності
67,10 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник BIOCHEM, Італія
шт. 5
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Біфідокомплекс

Дитячий йогурт « Біфідокомплекс» містить 7 видів пробіотиків, які повинні пристосовувати в організмі дітей від 6 місяців до 5 років. Йогурти з цими бактеріями допомагають постійно підтримувати мікрофлору дитини здоровою.

На підставі клінічного дослідження, педіатри рекомендують закваску Біфідокомплекс для:

  • щоденного харчування
  • профілактики захворювань травлення і імунітету
  • як натуральний аналог фармацевтичних прибутків

Біфідокомплекс - це ще і смачний, ніжний, не кислий йогурт, тому він так подобається малюкам.

1 закваска - розрахована на 3 літри Біфідокомплекс

GOOD FOOD - здорове харчування починається тут!

Бактеріальний склад

До складу закваски Біфідокомплекс входить 5 видів біфідобактерій, органічних нормальної флорі дитини. Саме ці пробіотики надають позитивний ефект на травлення і імунітет дітей до 5 років.

  • Bifidobacterium Bifidum
  • Bifidobacterium Infantis
  • Bifidobacterium Longum
  • Bifidobacterium Breve
  • Bifidobacterium Adolescentis
  • Streptococcus Thermophilus
  • Lactobacillus Bulgaricus.

застосування

Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.

Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.

Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз.

Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски GoodFood можна перезаквашівать до 3-х разів без втрати якості.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку