Суп-пюре Milupa Український борщ 200 г
Суп-пюре Milupa Український борщ
Суп-пюре овочево-м'ясне «Український борщ» Milupa для дітей від 8 місяців
Якщо Ваш малюк вже познайомився з овочевим та м'ясним прикормом, тоді ви можете розширити його меню овочево-м'ясним супом-пюре ."Український борщик з яловичиною" - стане справжньою знахідкою для матусь, які шукають повноцінний та смачний обід для свого малюка.
Борщик гармонійно поєднує користь овочів та м’яса, яке містить цінний білок, залізо та амінокислоти, необхідні для здорового росту та розвитку малюка. Шукаєте зрозумілу схему введення дитячого пюре до першого прикорму вашого немовляти? Скористайтесь зручною таблицею прикорму!
Натуральні інгредієнти
"Український борщик з яловичиною" Milupa вироблено в ЄС без додавання солі. Не містить барвників і консервантів.
Приємний смак
Український борщик має приємний смак та консистенцію, тому малюк буде їсти його із задоволенням
Користь у кожній ложці
Борщик— натуральне джерело вітамінів та амінокислот, які необхідні для гармонійного розвитку малюка.
Склад:
вода питна, буряк червоний 14%, відновлене томатне пюре 10,4%, м'ясо яловиче 8%, відновлена біла квасоля 7,8%, морква 6%, картопля 4%, крохмаль кукурудзяний, цибуля порей, корінь селери, корінь петрушки, відновлений кріп, лимонний сік концентрований, чорний перець.
Без ГМО
Без консервантів
Без барвників
Без глютену
Виготовлено без додавання солі*
*зумовлено вмістом натрію природного походження
Харчова/поживна цінність на 100 (г)
Калорійність ккал/ енергетична цінність кДж – 57/237
Білки – 2,6 (г)
Вуглеводи – 6,8 (г)
з них цукри – 1,9 g (г)
Жири – 1,6 (г)
з них: насичені – 0,6 g (г)
сіль* – 0,075 g (г)
Строк придатності – 24 місяці.
Приготування
Безпосередньо перед вживанням підігріти до +37 °С та перемішати.
Як зберігати
При температурі від 5 °С до 25 °С, берегти від прямих сонячних променів. Відкриту банку зберігати в холодильнику. Після відкриття вжити протягом 48 годин. У разі відсутності хлопка під час відкривання банки споживати не можна. Упаковано в захисному середовищі.