Спіруліна капсули №90
Виробник | Компания "Дана, Я" (Украина) |
---|---|
Форма товару | Капсули |
шт. | 1 |
Спіруліна інструкція по застосуванню
Рекомендацii:
- при надлишковій масі тіла
- для нормалізації обміну речовин
- при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і щитовидної залози
- при атеросклерозі і цукровому діабеті
- для загального зміцнення організму.
Склад:
порошок спіруліни.
Серед різноманітності природи, що оточує нас, є воістину унікальні творіння. Прародителька всього живого, найдревныша на землі рослина (вік 3,5 млрд років) &mdash синьо-зелена мікроводорость Спіруліна (Spirulina Platensis) містить потужну комбінацію коштовних для організму людини речовин, деякі з них надзвичайно рідкі і в рослинній їжі практично не зустрічаються.
Містить:
Спіруліна &mdash багатюще джерело натурального білка у ній міститься 60&ndash 70% протеїну (для прикладу, в яйці &mdash 47% у яловичині &mdash 18&ndash 21% у порошку сої &mdash 37%).
Спіруліна  &mdash джерело гамма-лінолевої кислоти, яка надзвичайно важлива при лікуванні сексуальних розладів у чоловіків і жінок, а у поєднанні з вітаміном Е покращує функцію органів відтворення і сприяє нормальному перебігу вагітності.
Спіруліна  &mdash містить практично всі вітаміни (за винятком вітаміну D), причому їх активність значно вище синтетичних. Бета-каротину в ній міститься в 25 разів більше, ніж в сирій моркві, вітаміну В12 більше, ніж в будь-якому іншому живильному джерелі.
Спіруліна  - містить всі незамінні амінокислоти.
Спіруліна  - містить наступні мікроелементи: мідь, срібло, марганець, кальцій, магній, калій, натрій, фосфор, йод, селен.
Спіруліна  &mdash найбагатше джерело органічного заліза (у 58 разів більше, ніж в сирому шпинаті і в 28 разів більше, ніж в сирій яловичій печінці).
Спіруліна  &mdash джерело майже всіх відомих на сьогоднішній день антиоксидантів (у тому числі рідкого пігменту фікоціаніну), які гальмують окислювальні процеси, що приводять до старіння організму, і перешкоджають зростанню ракових пухлин.
Спіруліна  - засвоюється людським організмом на 95% і, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, здатна захистити його від двох третин відомих хвороб.
Проблема
Повноцінне збалансоване харчування &mdash основа нормальної життєдіяльності організму людини, запорука його здоров'я і довголіття. На жаль, останніми роками велика частина населення не в змозі забезпечити собі нормальні умови життя, у тому числі і адекватне живлення. В результаті незбалансованої дієти відбувається порушення обміну речовин в організмі, послаблення імунітету, зниження стійкості до дії несприятливих чинників довкілля, що зрештою приводить до розвитку різних патологій. Саме тому так гостро встало питання про біологічно активні добавки до їжі, зокрема Спіруліни.
Показання до застосування:
Спіруліна  рекомендується як харчова добавка всім &mdash і дітям і людям літнього віку. Вона украй необхідна вагітним і жінкам які годують груддю. З успіхом використовується  Спіруліна в космічній медицині і у спортсменів. Люди, що вживають Спіруліну, незмінно відчувають прилив сил і енергії вони істотно підвищують неспецифічну резистентність свого організму до несприятливих чинників довкілля (стрес, підвищені фізичні навантаження, хронічні захворювання, хірургічні втручання і інше).
Таким чином, регулярно приймаючи Спіруліну, Ви можете розраховувати на:
*забезпечення організму повним комплексом вітамінів і мікроелементів
*нормалізацію кислотно-лужного балансу
*нормалізацію білково-вуглеводного і сольового обміну
*підвищену опірність інфекційним (у тому числі вірусним) захворюванням
*очищення від шлаків і токсинів
*профілактику атеросклерозу
*підвищення імунітету
*профілактику пухлин різної етіології
*уповільнення процесів старіння
*підвищену фізичну і розумову активність, витривалість
*позбавлення від надлишкової ваги
*нормалізацію сексуальної активності
*підвищену лактацію при годуванні грудьми
*збільшення гемоглобіну і кількості еритроцитів в крові.
Спріруліна містить велику кількість білка!
Протипоказання
Підвищена чутливість до окремих компонентам, захворюванню нирок при яких обмежується вживання білків.