Смарт Омега №30
Виробник | SCHONEN (VAT), Швейцарія |
---|---|
Форма товару | Капсули |
шт. | 2 |
Кількість в упаковці | 30 |
Бренд | Смарт Омега |
Промо | Акції |
Форма продукту | Капсулы |
Смарт Омега
Склад: 1 капсула містить: активний інгредієнт: риб'ячий жир з тушок океанічних риб - 1000 мг (що забезпечує омега-3 нутрієнтами (незамінними поліненасиченими жирними кислотами) - 300 мг, в т.ч.: ейкозапентаєнова кислота - 18% (180 мг) докозагексаєнова кислота - 12% (120 мг)) допоміжні речовини: желатин, гліцерин (оболонка капсули). Без ГМО.
Рекомендації щодо застосування: може бути рекомендована лікарем в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело незамінних поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) родини омега-3 (ейкозапентаєнової, докозагексаєнової) для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини та серцево-судинної системи зокрема. Омега-3 ПНЖК сприяють нормалізації холестеринового та ліпідного обмінів, сповільненню утворення та розростання атеросклеротичних бляшок, регуляції тонусу судин, покращенню розумової діяльності, пам'яті та концентрації уваги.
Спосіб застосування та рекомендована добова доза: вживати дорослим та дітям віком від 12 років і старше по 1-2 капсули на добу під час прийому їжі. Особам похилого віку (старше 60 років) по 2 капсули на добу під час прийому їжі.
Рекомендований термін споживання - 30 днів або визначає лікар індивідуально. Необхідність повторних курсів узгоджувати з лікарем індивідуально. Перед застосуванням та одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.
Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку Смарт Омега не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Необхідність застосування дієтичної добавки Смарт Омега під час планування вагітності, в період вагітності та лактації визначає лікар індивідуально.
Не є лікарським засобом.
Строк придатності - 3 роки від дати виробництва.
Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника за температури (15-25) ° С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.