Виробник | World Medicine(Великобританія) |
---|---|
Форма товару | Капсули |
шт. | 1 |
Кількість в упаковці | 20 |
Рейтоіл (REYTOIL) інструкція по застосуванню
Склад
1 капсула містить:
основні речовини:  риб'ячий жир (18/12 EPA/DHA) &ndash 1000 мг  (містить не менше 300 мг омега-3 поліненасичених жирних кислот, до складу яких входять етилові ефіри:  ейкозапентаєнової кислоти (EPA) - не менше 18 %,  докозагексаєнової кислоти (DHA) - не менше 12 %)   олія паростків пшениці &ndash 100 мг.
допоміжні речовини: желатин, гліцерин (наповнювач), вода очищена.
Фармакологічні властивості
Фармакологічна дія обумовлена комбінацією діючих речовин - поліненасичених жирних кислот родини омега-3 (ейкозапентенової EPA і докозагексаенової DHA) з природним джерелом вітаміну Е (олія паростків пшениці), що діють синергічно в нормалізації обмінних процесів, включаючи холестериновий обмін.
Ейкозапентаєнова кислота (EPA) і доксагексаєнова кислота (DHA) чинять такі біологічні ефекти: DHA необхідна для нормального розвитку мозку, нервової системи і сітківки дитини EPA є попередником біологічно активних молекул &ndash ейкозаноїдів, до яких належать тромбоксан, лейкотрієни, простацикліни і простагландини. Ейкозаноїди, утворені з насиченої арахідонової кислоти, значно відрізняються за біологічним ефектом від ейкозаноїдів, утворених з омега-3 жирної кислоти (EPA). Так, з арахідонової кислоти утворюється тромбоксан (ТХА2), який має виражений судинозвужувальний ефект, тоді як у ТХА2, утвореного з EPA, цей ефект практично не виражений. Простагландини, синтезовані з арахідонової кислоти, активніші за простагландини, синтезовані з EPA омега-3 жирних кислот. Цим пояснюється зниження активності неспецифічної запальної реакції при прийомі достатньої кількості незамінних омега-3 жирних кислот. Омега-3 жирні кислоти є попередниками деяких ферментів, змінюють фізичні властивості клітинних мембран, включаючись до складу фосфоліпідів, безпосередньо беруть участь у процесі генної транскрипції та в процесі ацеляції (зв&rsquo язування білкової молекули з мембраною клітини).
При регулярному вживанні риб&rsquo ячого жиру, що містить омега-3 жирні кислоти, знижується рівень тригліцеридів, холестерину ліпопротеїдів низької щільності і ліпопротеїдів дуже низької щільності, підвищується еластичність мембран клітин крові, зменшується активація тромбоцитів і пригнічується хемотаксис, що призводить до зниження в&rsquo язкості крові і ризику тромбоутворення, судинорозширювальний ефект переважає над судинозвужувальним. Зазначені властивості поліпшують мікроциркуляцію, особливо в судинах, уражених атеросклерозом.
Олія проростків пшениці є джерелом вітаміну Е, який зумовлює антиоксидантні властивості РЕЙТОІЛу, бере участь в тканинному диханні та інших важливих процесах тканинного метаболізму захищає клітини і тканини від пошкоджуючої дії надмірної кількості вільних радикалів і продуктів перекисного окислення ліпідів.
Рекомендації щодо споживання
Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело омега-3 поліненасичених жирних кислот &ndash ейкозапентаєнової кислоти (ЕРА) і докозагексаєнової кислоти (DHA) та натурального вітаміну Е з метою загального зміцнення організму та профілактики: порушень ліпідного обміну (гіпертригліцеридемій, дисліпідемії), пов&rsquo язаних з надмірною масою тіла, цукровим діабетом, артеріальною гіпертензією та атеросклерозом захворювань серцево-судинної системи (атеросклероз, тромбоз) та кістково-суглобового апарату виразкової хвороби шлунку та 12-палої кишки уражень шкіри та слизових оболонок. Комплекс біологічно активних речовин, що входить до складу РЕЙТОІЛу сприяє прискоренню загоювання ран і зрощування кісткових переломів, зниженню в&rsquo язкості крові та зменшенню ризику тромбоутворення позитивно впливає на розумову діяльність: покращує здібність до навчання, життєвий тонус та працездатність сприяє підвищенню концентрації уваги у дітей та покращенню пам&rsquo яті допомагає підтримці здоров&rsquo я матері та плоду (запобігає передчасним пологам, малій масі тіла при народженні) має загальнозміцнюючі, гіполіпідемічні та антиоксидантні властивості.
Спосіб застосування та рекомендована добова доза
Вживати дорослим і дітям віком від 3 років та старше &ndash по 1 капсулі 1-3 рази на добу під час або після їди, не розжовуючи запивати питною водою (150 - 200 мл).
Курс споживання &ndash не менше 3 місяців. При необхідності курс можна повторити.
Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Протипоказання
Індивідуальна чутливість до складових компонентів.
Форма випуску
М&rsquo які желатинові капсули № 20 (10 х 2) №30 (10хЗ): по 10 капсул у блістері, по 2 або 3 блістери в картонній коробці.
Маса вмісту 1 капсули
1100 мг ± 7,5%.
Строк придатності
3 роки.
Умови зберігання
Зберігати за температури не вище 30 ° С у недоступному для дітей місці.