Виробник | Лектрави ЗАТ (Україна, Житомир) |
---|---|
Форма товару | Збір |
шт. | 1 |
Бренд | Розторопша |
код моріону | 904812 |
Температура зберiгання | від +5°С до +25°С |
Розторопша інструкція по застосуванню
Склад
розторопші плоди подрібнені.
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: білки – 22,0 г, вуглеводи – 11,0 г, жири – 14,5 г; калорійність: 262,5 ккал (1098,3 кДж).
Рекомендації щодо застосування
Плоди розторопші мають гепатозахисну дію, сприяють покращенню функції печінки, нормалізують травлення. Розторопша плямиста профілактично захищає неушкоджені гепатоцити та підвищує їх стійкість до інфекції та різноманітних отруєнь. Розторопша посилює утворення жовчі та прискорює її виведення, нормалізуючи тим самим процеси травлення та обмін речовин.
Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації обміну речовин, сприяє покращенню процесів травлення та функціонального стану печінки.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного рацюну харчування.
Спосіб застосування
дорослі по 1 чайній ложці без верху тричі на день перед їжею, запиваючи водою.
Перед застосуванням потребує консультації із лікарем.
Протипоказання
індивідуальна чутливість до речовин, які містяться в плодах розторопші, вагітним і грудьми, що годують, дітям до 12 років.
Не є лікарським засобом.
Умови зберігання
зберігати в упаковці виробника, у сухому та недоступному для дітей місці при температурі не вище 30 °C.
Термін придатності
24 місяці від дати виготовлення.
Форма випуску
розсипчаста пачка по 100 г.