Пюре Hipp 6550 тріска з броколі і локшиною в вершковому соусі (з 8 місяців) 220 г
Виробник | HiPP (Німеччина) |
---|---|
Форма товару | Пюре |
шт. | 1 |
Бренд | HiPP |
Пюре Hipp тріска з броколі і локшиною в вершковому соусі (з 8 місяців), 220 г
Овочі та лапша з тріскою &ndash це рибо-овочеве пюре зі шматочками продуктів, які привчають дитину жувати.
- пюре готують з використанням гарячої пари, що разом із вакуумною упаковкою баночки зберігає природні вітаміни протягом тривалого часу
- з Омега-3 жирними кислотами органічної ріпакової олії, які важливі для розвитку мозку та нервових клітин  джерело йоду, необхідного для функціонування щитоподібної залози
- містить глютен
- без ароматизаторів
- без барвників
- без консервантів
- регулює випорожнення
Готове до вживання блюдо прикорму на основі цінних сортів морської риби (тріски) в поєднанні з органічними овочами і органічної локшиною. Містить глютен збагачене органічним рослинним маслом і йодованою сіллю.
Морська риба корисна високим вмістом мінеральних речовин: йоду цинку марганцю міді вітамінів: A D і Е багата поліненасиченими жирними кислотами. Вживання в їжу продуктів з твердих сортів пшениці дуже корисно дітям. Адже саме харчові волокна містяться в таких нерафінованих продуктах є необхідною складовою здоров'я.
У капусті брокколі містяться вітаміни А З Е В1 В2 РР і мінеральні речовини (калій кальцій залізо натрій фосфор магній мідь марганець йод хром бор) метіонін тіамін фолієва кислота холін і рибофлавін. Білок брокколі не поступається білку тваринного походження. Морква корисна містяться в ній вітамінами такими наприклад як вітамін А В3 З Е а так само деякими мікроелементами (фосфором калієм кальцієм і натрієм) і фолієвою кислотою.
Морква багата клітковиною поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту. Як продукт насичений полівітамінами морква використовується для профілактики і лікування авітамінозу при недокрів'ї для відновлення сил і поліпшення апетиту. Морська риба є цінним джерелом корисного білка. Цей білок легше засвоюється ніж м'ясний швидше перетравлюється.
Органічне рапсове масло дуже багата на поліненасичені жирні кислоти (особливо лінолевої кислотою - Омега-6). Використання йодованої солі - один з найпростіших і надійних способів профілактики йододефіцитних станів.
Склад:
вода, лапша варена із твердих сортів органічної пшениці 25%, морська риба (тріска) 12%, органічна морква 12%, органічна броколі 5%, органічні вершки 3%, органічна цибуля, органічна ріпакова олія 1,7%, органічне пшеничне борошно, органічний рисовий крохмаль, органічний лимонний сік*. *виготовлений з концентрованого соку. Вміст органічних компонентів 80%. Лапша може містити сліди яєць.
Використання:
Перед початком споживання необхідна консультація лікаря. Можлива підвищена чутливість до інгредієнтів продукту. Візьміть необхідну кількість пюре (не використовуйте мета- леву ложку), підігрійте та перевірте температуру. Починайте з 1 ч. ложки та поступово збільшуйте кількість (в 8-9 міс. &ndash 150- 170 г на день, в 10-12 міс. &ndash 190 г на день, старшим дітям &ndash за потребою). Наведена кількість є орієнтовною та залежить від віку початку введення прикорму та апетиту дитини.
Непочату баночку зберігайте при t від 3° С до 25° С. У разі відсутності хлопка під час першого відкривання баночки та при наявності пошкоджень продукт споживати не можна. Відкриту баночку зберігайте в холодильнику і використайте не пізніше наступного дня.