Виробник | Экооил ООО (Украина, Киев) (м) |
---|---|
Форма товару | Олія |
шт. | 1 |
Об'єм | 100 мл |
Масло кунжуту інструкція по застосуванню
Опис
Прозора масляниста рідина (дозволено наявність незначного осаду), без сторонніх включень, від світло до темно-жовтого кольору. Запах і смак специфічні, зумовлені сировиною.
Склад
Масло кунжуту містить поліненасичені жирні кислоти: лінолева (Омега-6), олеїнова (Омега-9) у великій кількості кальцій (вживання 1 ст. л. в день підвищує вміст кальцію в організмі в 3 рази), фосфор, також магній, цинк, калій, марганець, залізо фітостероли, фосфоліпіди, сквален, сезамін вітаміни А, В, Е.
Властивості
Масло кунжуту благодрая неповторному хімічному складу володіє антсклеротічнимі, протизапальними, бактерицидними, седативними, антидепресантними, тонізуючими, регенеруючими, зволожуючими, живильними, проносними і глистогінним властивостями. Масло стимулює процес желчеутворення і жовчовиділення, відновлює нормальну структуру печінки, також живить і зміцнює серцевий м'яз.  Вживання масла кунжуту сприяє нормалізації рівня артеріального тиску, сприяє підвищенню вмісту в крові тромбоцитів.
Рекомендації до вживання
Масло кунжуту використовують в дієтичному харчуванні при захворюваннях печінки і жовчовивідних шляхів, нефриті, сечокам'яній хворобі, внутрішніх кровотечах, недокрів'ї, а також як проносний і глистогінний засіб. Воно ефективно при легеневих захворюваннях, задишки, сухому кашлі, астмі, хворобах серця, підшлункової (зокрема, діабеті) і щитовидної залози, при підвищеній кислотності шлункового соку, хронічному гастриті і виразковому коліті, віразці шлунка і дванадцятипалої кішкі. Сприяє поліпшенню перистальтики кішківніка. Систематичне застосування масла кунжуту підвищує еластичність і міцність стінок кровоносних судин, знижує рівень холестерину в крові, попереджає розвиток серцево-судинних захворювань, атеросклерозу (перешкоджає про бразованія тромбів і нормалізує ліпіднійобмін речовин).
Масло кунжуту ефективно використовується для профілактики остеопорозу завдяки наявності в ній кальцію, фосфору (будівельних матеріалів для кісткової тканини) та фітоестрогенів, які контролюють процеси резорбції кісток. При ожирінні сприяє схудненню, зміцнює тіло. Воно відмінно заспокоює нервову систему, захищаючи її від негативного впливу психоемоційних стресів масло корисно використовувати в щоденному раціоні харчування при інтенсивних розумових навантаженнях, частих стресах, погіршення пам'яті, розладі уваги.
Масло кунжуту позитивно впливає на функції ендокринної та жіночої статевої системи, регулярне її вживання приносить відчутну користь жінкам, що зазнають фізіологічний і психоемоційний дискомфорт в передменструальний або клімактеричний період, а також сприяє ембріональному розвитку і повноцінній лактації.
Масло кунжута- панацея для жирної і запаленої шкіри (особливо голови). Вона надає волоссю блиск і м'якість, захищає його від висушування, від шкідливих факторів (в тому. Ч. Ультрафіолетових променів), від впливу морської і хлорованої води.
Рекомендується порадитися з лікарем.
Спосіб застосування:
дорослим і дітям старше 12 років по 1 чайній ложці (або саше) за 30 хвилин до їжі або під час їди, 1-2 рази на добу. Можна додавати масло в холодні страви з овочів.
Термін вживання:
3-4 тижні. У подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.
Попередження при застосуванні:
індивідуальна чутливість до компонентів, схильність до тромбоутворення.
Калорійність 100г продукту - 944.0 ккал.
Поживна цінність 100 г продукту: жири - 99,6 г.
Умови зберігання:
в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, при температурі від 5 ° С до 20 ° С.
Форма випуску:
пляшки з темного скла або флакони з пластмаси ємністю 50, 100, 150, 200, 250, 500 мл. Саші пакети (8-10г).
Кінцевий термін придатності, дату виготовлення та серійний номер дивись на упаковці.
Не є лікарським засобом.
Без ГМО.
Термін придатності:
18 місяців.