Виробник | Dr. Gerhard Mann (Германия) |
---|---|
шт. | 3 |
Форма продукту | Таблетки |
Окювайт Компліт (ocuvite complete) інструкція по застосуванню
Дієтична добавка для нормалізації функції зору.
Склад лікарського засобу:
капс., № 10, № 30, № 60
1 капсула 911 мг містить: риб'ячий жир (EPAX 1050 TG) - 421,5 мг (з яких омега-3-жирні кислоти - 250 мг, з яких докозогексаеновая кислота (DHA-TG) - 175 мг, ейкозопентаеновой кислота (EPA-TG ) - 24 мг), вітамін Е - 15 мг, вітамін С - 90 мг, цинк - 7,5 мг, лютеїн - 5 мг, зеаксантин - 1 мг допоміжні речовини: гліцерин моностеарат, кремнію діоксид (Е551) оболонка капсули (261 мг): гліцерин (Е422), желатин з риб'ячої шкіри, заліза оксид жовтий і червоний (Е172), вода.
Рекомендації щодо вживання
Окювайт Комплит може бути рекомендований лікарем для корекції раціону харчування як додаткове джерело антиоксидантів, омега-3-жирних кислот і макулярних пігментів (лютеїн і зеаксантин) з метою створення оптимальних дієтологічних умов забезпечення нормальної функції зору, збереження гостроти зору, захисту органів зору від надлишкового кількості вільних радикалів.
Окювайт Комплит - це науково обґрунтована формула, що поєднує 3 категорії поживних речовин: антиоксиданти і цинк, омега-3-жирні кислоти і каротиноїди (лютеїн і зеаксантин), які, як доведено, позитивно впливають на здоров'я очей.
Спосіб вживання:
дорослим вживати по 1 капсулі 2 рази на добу під час їжі, запивати водою. Тривалість вживання - до 12 тижнів, в подальшому тривалість вживання і можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.
Застереження при вживанні:
індивідуальна чутливість до компонентів продукту, в окремих випадках можуть спостерігатися скарги з боку шлунково-кишкового тракту, такі як нудота і відрижка рибним смаком. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.
Дієтична добавка до раціону Харчування. Не є лікарським засобом. Не містить гмо.
Умови зберігання:
в оригінальній упаковці в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25° С.