Олія розторопши 200 мл
Виробник | Житомирбиопродукт (Украина, Довжик) |
---|---|
Форма товару | Олія |
шт. | 1 |
Об'єм | 200 мл |
Форма продукту | Масло |
Масло з насіння (плодів) розторопші плямистої
Склад:
олія з насіння розторопші плямистої, виготовлена за низькотемпературної технології. Містить: поліненасичені жирні кислоти (олеїнову, лінолеву, ліноленову, стеаринову, ейказановую, арахісову), вітаміни Е, А. Носій: кукурудзяна олія, в залежності від концентрацій А, Б.
Діючі речовини:
поліненасичені жирні кислоти (олеїнова, лінолева, ліноленова, стеаринова, ейказановая, арахісова), вітаміни Е, А.
Рекомендовано:
для поліпшення функціонування органів серцево-судинної системи і для забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування гепатобіліарної системи.
Спосіб вживання:
дорослим по 1-3 чайних ложки в день (можна додавати в страви, які не підлягають термічній обробці).
Тривалість вживання:
2-3 тижні, в подальшому за рекомендацією лікаря.
Протипоказання при вживанні:
не рекомендується приймати при індивідуальній непереносимості компонентів продукту. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Докладний опис
Масло з насіння розторопші плямистої виготовлено по низькотемпературної технології містить поліненасичені жирні кислоти, вітаміни, флавоноїди і флаволігнани (силімарин). Воно має гепатопротекторну, жовчогінну, протизапальну дію, значний детоксикаційної ефект.
Клінічні випробування олії з насіння розторопші плямистої, проведені в Інституті епідеміології та інфекційних захворювань ім. Громашевського Л.В., показали ефективність застосування їх в комплексному лікуванні таких важких захворювань як вірусні гепатити В і С. Саме це масло радимо використовувати при захворюваннях жовчного міхура, печінки, підшлункової залози і в разі різних отруєнь, при яких страждає печінка.