Виробник | Агросельпром ООО (Украина, Днепропетровск) (м) |
---|---|
шт. | 1 |
Клітковина рослинна з насіння гарбуза
Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації жирового обміну і рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної і нервової системи, нормалізації травлення і функції шлунково-кишкового тракту, для виведення токсичних речовин з організму, особам, які страждають надмірною вагою і ожирінням для нормалізації та корекції ваги тіла. Особам з надмірною вагою, вживанням клітковини можна замінити прийом їжі, запиваючи її досить великою кількістю води.
Клітковина сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника. Потрапляючи в шлунок, клітковина набухає і набуває здатності сорбувати і виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку і жовчних пігментів.
Можна і корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина &ndash незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Вживати:
дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці (5 г) два рази в день під час їжі, запивати водою.
Протипоказання:
індивідуальна чутливість до окремих компонентів.