Виробник | Агросельпром ООО (Украина, Днепропетровск) |
---|---|
шт. | 1 |
Клітковина рослинна з висівок вівса
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації травлення і роботи шлунково-кишкового тракту, для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, пр профілактику дисбактеріозу і нормалізації гормонального балансу.
Клітковина висівок ячменю є відмінним засобом для схуднення, знижує ожиріння, нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю.
Висівки ячменю містять в легкозасвоюваній і активній формі вітаміни A, D, E, PP, K, вітаміни групи B, полісахариди, амінокислоти, мінерали і натуральний антибіотик гордецін. Вітаміни, що містяться у висівках ячменю, сприяють поліпшенню стану шкіри, прискорюють регенерацію тканини, покращують ріст волосся і нігтів, незамінні для збереження зору і сильного імунітету.
Ячмінні висівки багаті поліненасиченими жирними кислотами Омега-3 і омега-6. У зв'язку з цим вони, також як і льняне масло, нормалізують баланс естрогенів в організмі жінки і корисні для профілактики і лікування раку молочної залози, ендометріозу, міоми матки, і інших жіночих захворювань. Чоловіками висівки ячменю допоможуть відновити потенцію і на довгі роки збережуть чоловічу силу.
Способи вживання
Клітковину висівок ячменю можна і потрібно додавати в будь-які перші і другі страви, гарніри, овочеву ікру, овочеві і фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти, при випічці домашньої здоби і хліба.
Додаючи клітковину висівок ячменю в їжу, можна за 3-4 дні налагодити нормальну діяльність кишечника. Подібного ефекту не дає жоден лікарський препарат.
Клітковина висівок ячменю - це корисна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно.
Можна попередньо запарити клітковину висівок ячменю водою, а через півгодини воду злити. Після цього розбухлу клітковину рекомендується приймати з теплою водою або ж, просто додаючи в звичайну їжу, як зазначено вище.
У профілактичних цілях досить вживати 1-2 ч. Ложки клітковини висівок ячменю в день. Дітям можна давати клітковину висівок ячменю з 2-х років. Добову норму клітковини висівок ячменю підбирають суворо індивідуально, орієнтуючись на частоту стільця: бажано, щоб під час прийому клітковини стілець був 2 рази на добу. Починати слід з 1 чайної ложки 3 рази на добу. Поступово можна збільшувати дозу до 1 столової ложки 3 рази на добу.
У період постійного вживання в їжу клітковини висівок потрібно пити багато води - до 6 склянок на день.