Виробник | Хорол, Україна |
---|---|
Форма товару | Каша |
шт. | 1 |
Склад | Молочні |
Бренд | Малышка |
Каша молочна Малишка кукурудзяна з 5 місяців
Каша швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування, молочна, кукурудзяна - продукт прикорму з 5-ти місячного віку дитини.
Без варки. Без глютена. Без консервантів. Без барвників. Не містить ГМО. Без пальмової олії.Лише природні складові. Комплекс вітамінів.
Попередження:
Безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Перед початком годування дитини до 1 року необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром. Суворо забороняється використання води з колодязів, бюветів, водопроводу, каптажних джерел для приготування дитячого харчування.
Призначення:
Дітям для прикорму від 5-ти місяців за рекомендації лікаря-педіатра, дітям дошкільного та шкільного віку та для дієтичного харчування населення.
Склад продукту:
Борошно: кукурудзяне (50,83 %), високоякісне коров&rsquo яче молоко нормалізоване по жиру (34,0 %), цукрова пудра. Кашу збагачено вітамінами: біотином, А, D, Е, К, С, РР, В1, В2, В5, В6, ВС, В12 та мінеральними речовинами - сірчанокислим залізом.
Спосіб вживання:
Для дитячого харчування
Вік дитини | Кількість на одне годування | Кількість годувань на добу | ||
Кип&rsquo яченої води, мл | Сухої каші, г | Столових ложок без гірки | ||
Від 5 до 7 місяців | 120 - 160 | 30 - 40 | 3 - 4 | 1 - 2 |
Від 7 місяців та більше | 160 - 200 | 40 - 50 | 4 - 5 | 1 - 2   |
1 столова ложка без гірки містить в середньому 10 г сухої каші.
Для дітей від 3 років та дорослих:
Дітям від 3-х років та дорослим - дозування сухої каші для приготування однієї порції - за смаком.
Строк придатності та умови зберігання
не більше 12 місяців з дати виготовлення при температурі від 0 º С до 25 º С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Після розпакування пачки каша зберігається не більше двох тижнів щільно закритою в сухому прохолодному місці, але не в холодильнику.
Харчова цінність | В 100г сухої каші | В одній порції готової до вживання каші | |
Від 5 до 7 місяців | Від 7 місяців та більше | ||
Вуглеводи, г, не більше | 65,00 | 22,75 | 29,25 |
Білки, г, не менше | 12,50 | 4,38 | 5,63 |
Жири, г, не менше | 8,50 | 2,98 | 3,83 |
Масова частка вітамінів:* |   |   |   |
Ретинолу (А), мкг | 559,00 | 195,65 | 251,55 |
Токоферолу (Е), мг | 6,45 | 2,26 | 2,90 |
Кальційферолу (D), мкг | 8,65 | 3,03 | 3,89 |
Аскорбінової кислоти (С), мг | 49,00 | 17,15 | 22,05 |
Ніацину (РР), мг | 4,87 | 1,70 | 2,19 |
Тіаміну (В1), мг | 0,46 | 0,16 | 0,21 |
Рибофлавіну (В2), мг | 0,78 | 0,27 | 0,35 |
Пантотенової кислоти (В5), мг | 2,93 | 1,02 | 1,32 |
Піридоксину (В6), мг | 0,55 | 0,19 | 0,25 |
Фолієвої кислоти (Вс), мг | 56,00 | 19,60 | 25,20 |
Ціанокобаламіну (В12), мкг | 0,98 | 0,34 | 0,44 |
Біотину, мкг | 17,80 | 6,23 | 8,01 |
Філохінону (К), мкг | 31,45 | 11,01 | 14,15 |
Вміст мінеральних речовин:* |   |   |   |
Залізо, мг | 6,75 | 2,36 | 3,04 |
Кальцій, мг | 350,00 | 122,50 | 157,50 |
Енергетична цінність /калорійність, ккал (кДж) | 386,5 (1619,4) | 135,3 (566,8) | 173,9 (728,7) |
*Продукція виготовлена з натуральної сировини, значення можуть коливатися в дозволених межах, що передбачені технічними умовами
Маса нетто (250± 7,5) г