Виробник | HiPP (Німеччина) |
---|---|
Форма товару | Каша |
шт. | 1 |
Склад | Молочні |
Бренд | HiPP |
Каша HIPP молочна органічна пшенична з фруктами (з 6 місяців)
Основні переваги продукту:
- виготовлений з органічних компонентів
- не містить генетично модифікованих організмів
- не містить крохмалю
- не містить барвників, консервантів, штучних ароматизаторів
- без цукру.
Органічні компоненти, що входять до складу каші, є гарантією екологічної безпеки та високої харчової цінності продукту. Не містить цукру. Містить глютен. Збагачена сухими порошками з натуральних органічних фруктів. Як молочного компонента використовується не сухе молоко, а органічна молочна суміш HiPP, що є більш безпечним, обтяжливим і корисним для дитини. Легко засвоюється і добре насичує.
Склад:
Дитяча молочна суміш * (суха частково демінералізована молочна сироватка *, пальмова *, рапсовf * і соняшникова * олії, рисове борошно *, сухе знежирене молоко *, вітамін C, заліза фумарат, цинку сульфат, вітамін E, ніацин, пантотенова кислота, вітамін B1 , вітамін A, вітамін B2, вітамін B6, калію йодат, фолієва кислота, міді сульфат, марганцю сульфат, вітамін K, селен, вітамін Д, біотин), пшенична крупа *, пшенична крупа з твердих сортів пшениці *, сухе знежирене молоко *, суха частково демінералізована молочна сироватка *, концентрований й грушевий сік *, концентрований яблучний сік з солодких сортів яблук *, висушені подрібнені фрукти * (банани *, яблука *, персики *), кукурудзяний мальтодекстрин *, рисове борошно *, кальцію карбонат, екстракт з яблук, екстракт з апельсинів, вітамін B1 , вітамін A, вітамін Д.
* Від органічного виробництва.
Спосіб приготування:
4-5 ст. ложок каші розмішати в 150 мл кип'яченої води t 40-50 ° і охолодити до температури годування. Готувати тільки на воді!
Умови зберігання:
Закритий пакет зберігайте при кімнатній температурі в захищеному від прямих сонячних променів місці. Відкритий пакет щільно закривайте і зберігайте в сухих і гігієнічних умовах при кімнатній температурі. Вміст відкритого пакету використовуйте протягом 3-4 тижнів.
Енергетичний склад:
Харчова цінність | На 100 г сухого продукту | На 100 г готового до вживання продукту (з водою) |
Енергетична цінність (калорійність) | 1816 | 445 |
Білки | 12,9 г | 3,2 г |
Вуглеводи | 66,5 г | 16,6 г |
- З них цукор | 12,2 г | 3,1 г |
Жири, з них | 3,9 г | 1,0 г |
- Насичені жирні кислоти | 0,24 г | 0,06 г |
Ліноленова кислота (Омега-3) | 1,8 г | 0,7 г |
Харчові волокна, з них | 0,18 г | 0,05 г |
Галактоолігосахариді | 720 мг | 180 мг |
Натрій | 460 мг | 115 мг |
Калій | 3,1 мг | 0,8 мг |
Кальцій | 345 мг | 86 мг |
Залізо | 67 мг | 17 мг |
Фосфор | 270 мг | 68 мг |
Магній | 2,5 мг | 0,6 мг |
Хлориди | 120 мкг | 30 мкг |
Цинк | 58 мкг | 15 мкг |
Мідь | 290 мкг | 73 мкг |
Йод | 14,0 мкг | 3,5 мкг |
Марганець | 40 мкг | 10 мкг |
Селен | 410 мкг | 103 мкг |
Вітамін С | 7,0 мкг | 1,8 мкг |
Вітамін А | 5,2 мкг | 1,3 мкг |
Вітамін D | 820 мкг | 205 мкг |
Вітамін Е | 1000 мкг | 250 мкг |
Вітамін В1 | 360 мкг | 90 мкг |
Вітамін В2 | 1,5 мкг | 0,4 мкг |
Вітамін В6 | 65 мкг | 16 мкг |
Вітамін В12 | 2800 мкг | 700 мкг |
Фолієва кислота | 24,5 мкг | 6,1 мкг |
Пантотенова кислота | 13,4 мкг | 3,4 мкг |
Вітамін К | 1800 мкг | 450 мкг |
Біотин | 1816 | 445 |
Ніацин | 12,9 г | 3,2 г |