Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Калоприймач Coloplast Alterna стомічний однокомпонентний 10-70 мм, мішок відкритий, непрозорий №30 (5885)
2 045,60 ₴
Coloplast (Данія)
Код товару:
251387
У список

Калоприймач Coloplast Alterna стомічний однокомпонентний 10-70 мм, мішок відкритий, непрозорий №30 (5885)

Немає в наявності
2 045,60 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Coloplast (Данія)
Форма товару Калоприймач
шт. 1
Бренд Coloplast
код моріону 294154
Інструкція

Калоприймач Coloplast Alterna

Калоприймач 5885 Alterna - це однокомпонентна модель калоприймача виробництва компанії Coloplast, що складається з непрозорого відкритого мішка, що дренується, і спеціальної пластини, що має двошарову адгезивну спіралеподібну структуру.

Слід зауважити, що пластина Alterna здійснює захисну функцію та надійно кріпиться до всіх типів шкіри, включаючи подразнену, запалену та надчутливу поверхню шкіри у дітей.

Для забезпечення максимального комфорту в процесі використання даного виробу виробник виконав підкладку калоприймача з м'якого нетканого матеріалу.

У верхній частині пристосування розташована спеціально окреслена ділянка для вирізання отвору, необхідного для виведення стоми назовні, діаметр якого може становити від 10 до 70 мм залежно від потреби стомірованого пацієнта.

Особливості

Coloplast – це компанія, яка перебуває у тісній співпраці з людьми, які мають делікатні медичні потреби. Продукція даної компанії відрізняється серед інших, адже в ній враховані практично всі індивідуальні особливості стомованих людей та вимоги до засобів по догляду за стомою.

У процесі вибору калоприймача необхідно врахувати вид стоми, місце її розташування та обов'язково слід звернути особливу увагу на особливості шкіри навколо стоматичного отвору. Адже саме від цього залежить тип калоприймача (однокомпонентний або двокомпонентний), що кріпиться до тіла за допомогою спеціальної клейової основи. Також багато залежатиме від необхідності наявності зливу (дренажу), побажань щодо складу клейової основи і т.д.

Характеристики

Тип калоприймача: однокомпонентний
Тип мішка: непрозорий, відкритий, дренується
Розмір отвору для вирізування: 10-70 мм.
Кількість одиниць в упаковці: 30 штук

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку