Індол-Ф 0,4 г капсули №120
Виробник | Фармаком ПТФ ТОВ (Україна, Харків) |
---|---|
Форма товару | Капсули |
шт. | 1 |
Форма продукту | Капсулы |
Індол-Ф інструкція по застосуванню
Склад:
суміш овочів сімейства хрестоцвітних (морква, всі види капусти) - 238 мг, індол-3-карбінол - 90 мг, аскорбінова кислота - 50 мг, кальцію стеарат - 12 мг, екстракт броколі - 10 мг.
Рекомендації до застосування
Дієтична добавка до раціону харчування, рекомендована в якості додаткового джерела індольних з'єднань і аскорбінової кислоти. Сприяє запобіганню всіх проліферативних процесів жіночої репродуктивної сфери.
Показання до застосування
Захворювання жіночої репродуктивної системи, в основі яких лежать процеси патологічної клітинної проліферації.
Для нормалізації метаболізму естрогенів при естроген-залежних захворюваннях:
- гіперплазія ендометрію
- мастопатія
- міома матки
- порушення менструального циклу
- ендометріоїдні кісти яєчників.
Жінкам в пременопаузальном і ранньому менопаузального періоду з метою зниження частоти і вираженості психоемоційних і нейровегетативних порушень
У комплексній терапії захворювань, асоційованих з вірусом папіломи людини (в т.ч. 16 і 18 тип)
З метою активізації метаболічних процесів в організмі.
Основні властивості діючих компонентів:
Індол-3-карбінол (I3C) - біологічно активна сполука, виділена з рослин сімейства хрестоцвітних, нормалізує метаболізм жіночого статевого гормону естрадіолу. Індол-3-карбінол пригнічує синтез 16-С-гідроксіестрона, який є канцерогеном по відношенню до репродуктивних органів не тільки жінок, а й чоловіків. I3C володіє потужною антипроліферативною дію, що дозволяє пригнічувати запалення, зростання і проліферацію трансформованих клітин, в тому числі при захворюваннях, асоційованих з вірусом папіломи людини. I3C підсилює і підтримує активність природних систем організму при хронічних запальних процесах, виводячи токсичні продукти розпаду. Виявляє високі антиоксидантні властивості.
Унікальність дії овочів сімейства хрестоцвітних пояснюється наявністю активних природних індольних речовин: аскорбіногена, дііндолілметана, харчового індолу, а також ізотіоціонатов, найбільш активним з яких є сульфорафан.
Аскорбіноген - біологічно активна сполука сімейства хрестоцвітних, розпадається в організмі на аскорбінову кислоту і індол-3-карбінол. При комбінуванні аскорбіногена з індол-3-карбінол їх вплив взаємно посилюється. Аскорбіноген виступає в якості підсилювача імунної системи, перешкоджає всмоктуванню токсинів через стінки тонкого і товстого кишечника.
Дііндолілметан - біологічно активна сполука рослин сімейства хрестоцвітних. Є засобом профілактики пухлинних захворювань, сприяє апоптозу трансформованих клітин,
Сульфорафан - біологічно активна сполука рослин сімейства хрестоцвітних, що володіє протипухлинною, антибактеріальну дію, сприяє відновленню активності ензимів, що нейтралізують канцерогенні фактори, і забезпечує адекватну роботу імунної системи з розпізнавання і знищення ракових клітин в організмі, збільшує вміст внутрішньоклітинного антиоксиданту - глютатиона.
Екстракт капусти брокколі - природне джерело біологічно активних речовин, що має протипухлинний ефект, є лідером за вмістом індол-3-карбінолу і сульфорафана. Брокколі містить велику кількість селену (мікроелемент, що володіє потужними антиоксидантними властивостями, поліпшує роботу серцево-судинної системи, печінки і шлунково-кишкового тракту, підвищує імунітет, стимулює вироблення інсуліну), вітамінів С, А, групи В, противиразковий вітамін U, мікроелементи: калій , кальцій, фосфор, залізо, натрій.
Аскорбіноваякіслота (вітамін С) - активний учасник регуляції окислювально-відновних процесів в організмі, регулює вуглеводний обмін, процес згортання крові, регенерацію тканин, зменшує проникність судинної стінки, має антиагрегантні і виражені антиоксидантні властивості. Підсилює дезінтоксикаційну і білковоутворюючу функцію печінки, підвищує синтез протромбіну підвищує опірність організму інфекціям, пригнічує утворення медіаторів запалення і алергічних реакцій - проявляє антигістамінний ефект. Рекомендовано вживати жінкам по 1-2 капсули 2 рази на день під час прийому їжі, запивати водою. Курс прийому від 3 до6 місяців. При необхідності курс можна повторювати.
Перед застосуванням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання
Діти, вагітні та жінки, індивідуальна чутливість до окремих компонентів.
Енергетична цінність (калорійність):
89 ккал / 100 г.
Харчова (поживна) цінність в 100 г:
білки -1,8 г, вуглеводи - 0,68 г, жири - 0,2 г.
Умови зберігання
Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від 18° С до 25° С і відносній вологості повітря не більше 75%. Після відкриття упаковки дієтичну добавку зберігають в упаковці виробника в холодільніку з ретельно закритою кришкою. Зберігати в недоступному для дітей місці.