Гриб Рейші, Шиїтаке, Майтаке капсули №120
Виробник | Фітобіотехнології, Україна |
---|---|
Взаємодія з алкоголем | Немає даних |
Країна виробництва | Україна |
Спосіб застосування | Оральний |
Признак | Вітчизняний |
Форма товару | Капсули |
шт. | 1 |
Бренд | Фітобіотехнології |
код моріону | 672914 |
Температура зберiгання | від 5°C до 25°C |
Гриб Рейші, Шиїтаке, Майтаке (Reishi, Shiitake, Maitake) інструкція по застосуванню
Склад
- міцелій гриба майтаке - 100 мг, екстракт плодового тіла гриба майтаке (Grifola frondoza) (екстракт 16:1 еквівалентний 400 мг гриба майтаке) - 25 мг.
- міцелій гриба шиїтаке - 100 мг, екстракт плодового тіла гриба шиїтаке (Lentinus edodes) (екстракт 15:1 еквівалентний 187,7 мг гриба шиїтаке) - 12,5 мг.
- міцелій гриба рейши - 100 мг, екстракт плодового тіла гриба рейши (Ganoderma lucidum) (екстракт 25:1 еквівалентний 300 мг гриба рейши) - 12 мг.
Харчова (поживна) цінність рекомендованої добової дози:
Білки - 0,02 G (г); Жири - 0 G (г); Вуглеводи - 0,11 G (г).
Енергетична цінність (калорійність) рекомендованої добової дози:
0,52 Kcal (Ккал).
Тройчатка грибна - комплекс, що складається з трьох грибів, що містить активні полісахариди та бета-глюкан, які відіграють важливу роль в роботі імунної, гормональної та нервової системи. Комплекс активує захисні сили організму, допомагає впоратися з вірусами, екологічними та біологічними стресами. Завдяки комплексному впливу трьох різних грибів організм очищається, отримує підтримку на всіх рівнях, підсилює свої захисні властивості. Нормалізується рівень цукру в крові, тіло вчиться виробляти достатню кількість гормонів, а імунітет підсилює свою відповідь на зовнішні збудники на клітинному рівні.
Гриб Рейші, Шиїтаке, Майтаке це абсолютно необхідна дієтична добавка до раціону - джерело полісахаридів, вітамінів групи В, макро- і мікроелементів, стиролу, хітину, фосфоліпідів. Шиїтаке багатий поживними речовинами, він містить 18 амінокислот, серед яких 8 є незамінними. З міцелію гриба рейші добувають ганодермові полісахариди, які знижують рівень цукру в крові. Специфічний ефект полісахаридів проявляється в активізації макрофагів і Т-лімфоцитів, стимуляції вироблення інтерферону і поліпшенні імунної відповіді на клітинному рівні. Речовини з тіла гриба майтаке інгібують зростання багатьох злоякісних пухлин, руйнують віруси, в тому числі клітини герпесу, і стимулюють активність Т-лімфоцитів. Гріфолан і Д-фракція зі складу гриба активує імунну відповідь організму на безліч зовнішніх збудників, а також збільшує цитотоксичну активність макрофагів.
Переваги
- допомагає нормалізувати рівень цукру і холестерину в крові;
- покращує психоемоційний стан при великих психологічних навантаженнях;
- захищає від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища;
- підвищує протидію організму до вірусних інфекцій;
- має антиоксидантні, детоксикаційні та гепатопротекторні властивості.
Рекомендації до застосування
Як засіб для загального зміцнення організму і підвищення імунітету, нормалізації функціонування системи дихання і щитоподібної залози. Покращує стан організму при цукровому діабеті, гіпо- і гіпертонії, стресі та психоемоційних навантаженнях. Як гепатопротекторний засіб, для очищення організму від шлаків і шкідливих речовин, як адаптоген і антиоксидант.
Спосіб застосування
Дорослим і дітям старше 12 років по 1 капсулі 2-3 рази на день за 20-30 хвилин до їди. Капсулу слід запивати невеликою кількістю води. Термін вживання 4-8 тижнів. За призначенням лікаря дози та строки застосування можуть бути змінені. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, діти до 12 років, вагітність і період лактації.
Умови зберігання
Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +5°С до +25°С.
Форма випуску
капсули №120