Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Біозакваска Vivo Кефір 0,5 г №4
68,60 ₴
Годовиченко С.О. ФОП (Україна, Київ)
Арт.
213911
У список

Біозакваска Vivo Кефір 0,5 г №4

Упаковка В наявності
68,60 ₴
1/4 упаковки В наявності
17,15 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Купити в 1 клік
Кур'єром
Безкоштовно від 2000 грн
від 48 годин
Самовивіз
Безкоштовно
за 15 хвилин
Нова Пошта
від 80 грн
2-3 днi
Укр Пошта
від 44 грн
2-5 днi
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Годовиченко С.О. ФОП (Україна, Київ)
шт. 4
Форма продукту Порошок
Інструкція

Біозакваска Vivo Кефір

  • Класичний кефір своїми руками
  • Покращує обмін речовин
  • Допомагає усунути зайву вагу

Справжній смачний кефір. Пригнічує розвиток хвороботворних бактерій - збудників кишкових інфекцій. Кефір покращує обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань. Дієта кефіру особливо корисна людям, охочим схуднути.

Кефір VIVO - закваска для приготування домашнього кефіру.

Закваска містить унікальний природний симбіоз - мікрофлору кефірних грибків складається з бактерій різних видів і штамів. Це відрізняє кефір VIVO від безлічі продуктів серії біокефір, що не мають відношення до кефірний грибків, до складу яких входять лише лактобактерії і іноді біфідобактерії.

Кефірів бактерії пригнічують розвиток хвороботворних бактерій - збудників кишкових інфекцій. Кефір благотворно впливає на обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань.

Регулярне вживання живого кефіру підвищує рівень метаболізму. Це сприяє нормалізації ваги тіла і вмісту жиру в організмі.

Кефір VIVO - це справжнісінький кефір, зі смаком і ароматом, відомим кожному з дитинства, але все рідше зустрічається сьогодні.

Приготування

Для приготування кефіру використовуйте закваску Кефір VIVO. На відміну від йогурту, кефір сквашується при більш низькій температурі. Оптимальна температура для сквашування кефіру: 22 - 30° С.

Тому, кефір можна готувати при кімнатній температурі, за умови що вона не нижче +22° C. Чим вище температура сквашування - тим швидше буде готовий кефір. При кімнатній температурі (22 - 24° С) кефір буде готовий через 20 - 24 години.

Також кефір можна готувати в мультиварці або йогуртниці, що має режим "кефір" або безпосередній вибір температури. Використовуйте закваску Кефір VIVO. Рекомендуємо сквашувати кефір при температурі 30 ° С протягом 10 - 12 годин. В іншому, приготування кефіру нічим не відрізняється від приготування йогурту в йогуртниці або в мультиварці

Підготуйте молоко
Якщо ви використовуєте домашнє (сире) молоко або пастеризоване молоко - перед застосуванням його слід прокип'ятити і дати охолонути до кімнатної температури. Ультрапастеризоване молоко не потребує кип'ятіння. Перед внесенням закваски переконайтеся що молоко не гаряче (не більше +42 ° С)! 2

Внесіть закваску Кефір VIVO в молоко.
Ретельно перемішайте. Одного флакона достатньо для сквашування до 3 літрів молока. Ви можете готувати кефір в оригінальній упаковці молока (це зручно - не потрібно мити посуд) або перелити молоко в інший посуд для квашення (посуд повинна бути чистою, рекомендується ошпарити її окропом) 3

Сквашування
Залиште суміш для сквашування в теплому місці без протягів. Можна залишати молоко з закваскою в шафі або в вимкненій духовці. У холодну пору року можна залишати суміш біля батареї. Температура суміші не повинна падати нижче 22 ° С. Час ферментації кефіру 20 - 24 години. 4

Перевірте результат.
Після закінчення часу ферментації переконайтеся що продукт став густим. Якщо немає - почекайте ще 1 - 2 години і перевірте знову. 5

Охолодження, дозрівання, зберігання.
Загуснув продукт потрібно ретельно перемішати (збовтати) і поставити в холодильник для охолодження і дозрівання. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати продукт відразу ж після охолодження. Термін зберігання готового кефіру - до 5 діб.

Склад

Мікрофлора кефірних грибків:
кефірів дріжджі
Lactococcus lactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus
Lactococcus lactis ssp. lactis

Кількості бактерій у флаконі досить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).

Умови зберігання та термін придатності

У холодильнику (при температурі +2 .. + 6) - 12 місяців.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку