Біозакваска Vivo йогурт 0,5 г №1
Виробник | ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ) |
---|---|
Форма товару | Пакет |
шт. | 1 |
Кількість в упаковці | 4 |
Бренд | Vivo |
код моріону | 459888 |
Температура зберiгання | від +2°С до +8°С |
Біозакваска Vivo йогурт
Склад
Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis.
Кількість бактерій у флаконі достатньо для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Загальні властивості
Справжній живий йогурт своїми руками. Високий вміст корисних бактерій. Гарантовано без шкідливих добавок. Чудово підходить для щоденного харчування.
Йогурт VIVO – закваска для домашнього виготовлення кисломолочного продукту йогурт.
Йогурт - широко поширений продукт, що має дивовижний свіжий кисломолочний смак. Найпопулярніший продукт для щоденного харчування.
Йогурт містить молочнокислі стрептококи та біфідобактерії, болгарську паличку та ацидофільну паличку. Спільно розвиваючись, ці бактерії дають високий вміст молочної кислоти, яка згубно діє хвороботворні бактерії. Вживання йогурту знижує ризик розладів травлення та шлунково-кишкових інфекцій.
Завдяки здатності прискорювати обмін речовин, йогурт допомагає контролювати вагу тіла та знижувати відсоток вмісту жиру в організмі.
Йогурт нормалізує моторику кишківника. Сприяє прискоренню виведення з організму токсичних речовин.
Йогурт швидко зменшує спрагу, вгамовує почуття голоду. Він корисний людям різного віку, особливо літнім людям, вагітним і годуючим матерям. Щоденне вживання йогурту сприяє швидкому відновленню сил, покриває потреби нашого організму в амінокислотах, солях кальцію та ін.
Регулярне вживання живого йогурту збільшує рівень метаболізму. Це сприяє нормалізації ваги тіла та вмісту жиру в організмі.
Приготування
Приготувати домашній йогурт дуже легко. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля та великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.
У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше за тіло) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю у великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залишіть сквашуватися на 6–8 годин у теплому місці. Коли продукт загуснув, охолодіть його у холодильнику і ваш йогурт готовий!
Ще швидше та зручніше готувати йогурти у йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С»
Умови зберігання
У холодильнику (за температури +2..+8 °С) - 12 місяців.