Батончик-мюслі з вишнею та журавлиною, 30 г
Виробник | Ріф ТОВ (Україна) |
---|---|
Форма товару | Батончик |
шт. | 1 |
Промо | Акції |
Батончик-мюслі з вишнею та журавлиною
Склад
суміш пластівців 3-х видів (пластівці вівсяні, пластівці пшеничні, пластівці ячмінні), насіння льону, виноград сушений (родзинки), вишня сушена 8,7%, журавлина сушена 8,1%, вода питна підготовлена, кульки круп'яні кукурудзяні (борошно: кукурудзяне, вівсяне, пшеничне, сіль кухонна), концентрат соку вишні, екстракт стевії, вітамін С (аскорбінова кислота) 0,025%. Може містити сліди арахісу, горіхів, двоокису сірки та уламків кісточок фруктів.
Поживна (харчова) цінність |
на 100 г (g) |
в 30 г (g) |
Енергетична цінність (калорійність) |
1523 кДж (kJ)/ 360 ккал (kcal) |
457 кДж (kJ)/ 108 ккал(kcal) |
Жири |
6,0 г (g) |
1,8 г (g) |
- з них насичені |
1,2 г (g) |
0,4 г (g) |
Вуглеводи |
71,0 г (g) |
21,3 г (g) |
- з них цукри |
1,3 г (g) |
0,39 г (g) |
Білки |
5,5 г (g) |
1,7 г (g) |
Сіль |
0,01 г (g) |
0,003 г (g) |
Вітамін С (аскорбінова кислота) |
25 мг (mg) |
7,5 мг (mg) |
Використовується в якості добавки дієтичної до раціону харчування для загального зміцнення організму, як додаткове джерело білка, вуглеводів та вітаміну С.
Рекомендації щодо вживання
рекомендована кількість (порція) для дорослих від 1 до 3 батончиків на добу. Рекомендована кількість (порція) для дітей - за рекомендацією лікаря-педіатра.
Застереження
не рекомендовано дітям до трьох років, хворим на цукровий діабет, ожирінння, порушення вуглеводного обміну, особам, які мають підвищену чутливість до окремих компонентів продукту. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не є лікарським засобом. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Дата «вжити до» та номер партії вказані на упаковці.
Строк придатності
12 місяців.
Умови зберігання
у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, не заражені шкідниками хлібних запасів, за температури від плюс 5 ˚С до плюс 25 ˚С і відносної вологості повітря не вище ніж 75 %.