Батончик-мюслі з чорницею, 25 г
Виробник | Ріф ТОВ (Україна) |
---|---|
Форма товару | Батончик |
шт. | 1 |
Промо | Акції |
Батончик-мюслі з чорницею
Склад
фруктоза, пластівці вівсяні, кульки круп'яні кукурудзяні з какао-порошком (борошно: кукурудзяне, вівсяне, какао-порошок алкалізований, сіль), кульки круп'яні кукурудзяні (борошно: кукурудзяне, вівсяне, пшеничне, сіль), пластівці кукурудзяні (крупа кукурудзяна, сіль, ароматизатор «ваніль»), виноград сушений [родзинки], слива сушена [чорнослив], вологоутримуючий агент гліцерин, чорниця сушена 0,7 %, ароматизатор «чорниця», консервант сорбінова кислота, вітамін с (аскорбінова кислота) 0,03%.
Може містити сліди арахісу, горіхів, двоокису сірки та уламків кісточок фруктів.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) продукту: 1610 кДж (kJ) /381 ккал (kcal).
Поживна (харчова) цінність на 100 г (g) продукту: жири – 7,8 г (g), з них насичені жири – 2,9 г (g); вуглеводи – 73,1 г (g), з них цукри – 5,7 г (g); білки – 4,6 г (g), сіль – 0,2 г (g).
Використовується в якості добавки дієтичної до раціону харчування для загального зміцнення організму, як додаткове джерело білка, вуглеводів та вітаміну С.
Рекомендації щодо вживання
рекомендована кількість (порція) для дорослих від 1 до 3 батончиків на добу. Рекомендована кількість (порція) для дітей - за рекомендацією лікаря-педіатра.
Застереження
не рекомендовано дітям до трьох років, хворим на цукровий діабет, ожирінння, порушення вуглеводного обміну, особам, які мають підвищену чутливість до окремих компонентів продукту. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не є лікарським засобом. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Маса нетто: 25 г (g). Допустиме від'ємне відхилення вмісту упакованої одиниці 9%.
Дата «вжити до» та номер партії вказані на упаковці.
Строк придатності
12 місяців.
Умови зберігання
у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, не заражених шкідниками хлібних запасів за температури від плюс 5 0С до плюс 25 0С і відносної вологості повітря не вище 75 %.