Виробник | Nestle (Нестле) |
---|---|
Форма товару | Батончик |
шт. | 1 |
Кількість в упаковці | 1 |
Бренд | Gerber |
Умови відпуску | без рецепта |
Температура зберiгання | від +15°С до +25°С |
Батончик Gerber (Гербер) Банан Яблуко
Склад
>Таблиця харчової цінності
Поживна цінність |
цінність |
на 100 г/g |
Енергетична цінність |
кДж (kJ) / ккал (kcal) |
1542/368 |
Жири |
г/g |
5,5 |
з них: |
г/g |
|
насичені |
г/g |
0,4 |
Вуглеводи |
г/g |
75 |
з них: |
г/g |
|
цукри |
г/g |
50 |
Харчові волокна |
г/g |
3,2 |
Білки |
г/g |
3,1 |
Білки |
г/g |
0,08 |
Склад: пластівці банану 38,3%, сік яблучний концентрований, пластівці вівсяні (містять глютен) 6%, пластівці кукурудзяні 5%, олія ріпакова з низьким умістом ерукової кислоти, борошно рисова 3%, мальтодекстрин, вафельний папір (картопляний крохмаль, оливкова олія). Може містити молоко, горіхи (мигдаль, фундук), арахіс, сою.
Містить природні цукри.Вміст солі обумовлено виключно наявністю природного натрію.
Алергени
- Містить глютен;
- Містить соєвий лецитин;
- Може містити горіхи;
- Може містити молоко.
Опис
>Фруктово-злаковий батончик Gerber "Банан та яблуко" — корисний перекус в зручному форматі для дітей старше року. Він підтримає будь-які важливі активності малюка, а ще додасть смаку та користі в щоденний раціон.
Кожен батончик Gerber "Банан та яблуко" містить поживні злаки та 75,6% фруктів, без додавання цукру. Його легко тримати в маленькій ручці, тому малюк зможе їсти батончик самостійно.
- Містить 75,6% фруктів;
- Без додавання цукру;
- Для перекусів між прийомами їжі.
Містить природні цукри. Вміст солі обумовлено виключно наявністю природного натрію.
Готовий до вживання.
Рекомендації по використанню
>Годувати дитину під наглядом дорослого.
Після відкриття не рекомендується зберігати. Розраховано на одне годування.
Умови зберігання
>16-25 °C.
Маса нетто: 25 g/г.
ВОOЗ рекомендує виключно грудне вигодовування протягом перших шести місяців життя і наступне введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Нестле підтримує цю рекомендацію. Необхідна консультація спеціаліста.