Виробник | Жаклін плюс, Суми |
---|---|
шт. | 1 |
Борсуковий жир-Жаклін плюс
Борсуковий жир має бактерицидну і протизапальну дію, сприяє загоєнню ран і опіків.
Борсуковий жир цінний харчовий продукт, який є важливим джерелом  ненасичених жирних кислот, а також вітамінів А, В2, В5, В6, В12, D, РР, Е. Також борсуковий жир містить пектини, сапоніни, вільні амінокислоти, тритерпенові глікозиди, мікро елементи і органічні кислоти.
Склад
Жир борсука топлений
Застосування
Дорослим і дітям старше 14 років 1-2 капсули 3 рази на день під час їжі. Тривалість прийому 1 місяць. Рекомендований прийом БАД забезпечує добову потребу організму в поліненасичених жирних кислотах (ПНЖК) на 11% (1,2 г), в тому числі ПНЖК Омега-3 на 60% (0,6 г) в мононенасичених жирних кислотах (МНЖК) на 10% (2,9 г), у вітаміні Е на 12% (1,2 мг).
Протипоказання:
індивідуальна непереносимість компонентів продукту, захворювання печінки і жовчовивідних шляхів у стадії загострення, вагітність, годування груддю.
Борсуковий жир позитивно впливає на стан імунної та кровотворної систем, а також надає регулюючу дію на жировий і білковий обмін, посилюючи синтез білків в організмі. При опіках, обмороженнях, обвітренні, укусах комах, порізах і ранах борсуковий жир обережно наносять на пошкоджену поверхню, формуючи захисну плівку.